Şimdi Ara

RAPİD PREMİUMLA İLGİLİ İLGİNÇ Bİ SORUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rapid premium kullnaıyorum yalnız indirdiğim bazı rarlı dosyaları çıkarırken crc failed hatası yada yanlış şifre hatası veriyo..sorunda burda başlıyo...indirdiğim dosyalar sorunsuz ve girdiğim rar şifreleride doğru..aynı dosyaları tekrar indirdiğimde ve yine aynı şifreyi girdiğimde bu sefer sorunsuzca rardan çıkarıyor...
    idm yi kullanıyorum,rapid dosylarını indirirken, en rahatı o olduğu için..

yalnız bu sorunu neden yapar anlamadım gitti,ne dersiniz..

indirdiğim dizini değiştiriyorum bazen belki aynı dizinde diğer dosayalarla ilgili bi sorunmu yapıyoda rardan çıkarmıyo herşey doğruyken diye..
    ama yinede bu sorunu çözebilmiş değilim ve her indirdiğim dosyayıda tekrardan 2 defa indirmek beni deli ediyofikirlerinizi bekliyorum.

• free download manager kullanmıştım rapid premium'la hiç sorun çıkarmadı mükemmel çok memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İçimdeki Deniz -- 25 Şubat 2008; 16:36:09 >
  • Ben de FlashGet kullanıyorum, bu tür sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avocado -- 25 Şubat 2008; 16:37:57 >
  • çk da ilginç diilmiş bu olabilecek bi sorun internet explorerla indirirken bile olabilir. idm de dosyayı tek parça halinde indirmeyi denersen daha az hata alırsın fakat kesin çözümü yok, rar dosyaları çabk bozulabiliyor
  • zaten rapid den indirirken parçalatarak indirmeyin.. ne kadar parçalatırsanız o kadar kat kotanızdan gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

çk da ilginç diilmiş bu olabilecek bi sorun internet explorerla indirirken bile olabilir. idm de dosyayı tek parça halinde indirmeyi denersen daha az hata alırsın fakat kesin çözümü yok, rar dosyaları çabk bozulabiliyor

arkadaşım keşke bi iyi okusaydın konuyu öncerapide konulmuş dosya 2 parça halinde..yalnız dediğin idm den dosyaları tek tek indirse bu hiçte mantıklı bi çözüm değil öyle değilmi,..yani bu sorunumuzu çözmüyo genel anlamda,rar dosyaları bozuk olsa ikinci kez indirdiğimdede hata vermesi gerekmezmi öyleyse

• FDM rapid preminum hesabı ile indirme yaparken rapid kullanıcı adını ve şifresini FDM nereye kaydediyorsun. Otomatik indirme yapmıyor bendeki rapidden aktif ettim. Ama sürekli 12 kb indiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

çk da ilginç diilmiş bu olabilecek bi sorun internet explorerla indirirken bile olabilir. idm de dosyayı tek parça halinde indirmeyi denersen daha az hata alırsın fakat kesin çözümü yok, rar dosyaları çabk bozulabiliyor

arkadaşım keşke bi iyi okusaydın konuyu öncerapide konulmuş dosya 2 parça halinde..yalnız dediğin idm den dosyaları tek tek indirse bu hiçte mantıklı bi çözüm değil öyle değilmi,..yani bu sorunumuzu çözmüyo genel anlamda,rar dosyaları bozuk olsa ikinci kez indirdiğimdede hata vermesi gerekmezmi öyleyse

Keşke sende yukardakinin ne dediğini anlasaydın. İnternetten indirilen dosyalar indirme sırasında bozulabiliyor. Bu rapidle alakalı değil yani.

• winrar programının son sürüm olup olmadığını kontrol edin.. alternatif olarak da 7zip programını öneririm..
  • Ana konuda bu tür soruların cevabı var.. Ana konudan devam ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.