Şimdi Ara

Rapid premiumda son nokta..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindiği üzere rapidshare sitesi bol miktarda 2günlük free accountlar veriyor..fakat bunu yakalamak oldukça güç..her dakika sayfayı kontrol etmeler,başlangıç sayfasını rapid yapma zamanı artık bitti..

Vereceğim program belirlediginiz zaman aralıklarıyla rapidin premium dağıtıp dağıtmadıgını kontrol ediyor ve free account sayfası kullanıma açıksa bir balon çıkarak sizi uyarıyor..içinde virüs vs. yoktur..yarın yine rapidin free günü olsa gerek sabahtan açın derim programı..Kullanımı anlatmaya gerek yok çok kolay..

ayrıca yarın evde olmyacagım şu kardeşinizede bi premium kaparsınız artık..hadi mailleri hazırlamaya başlayın..

http://rapidshare.de/files/24304104/Free_Check-v01.zip

kopyalayıp adres çubuguna yapıştırın..rapidi kendi silahıyla vurmak bu olsa gerek :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 27 Haziran 2006; 23:19:51 >

• kurdum bakalim saol paylasimin icin
  • valla son 24 saattir hiç uyarmadı program.Rapid premium dağıtmıyor mu artık.Yoksa işe yaramıyor mu bu
  • Dosyayı birde utanmadan rapid share'e koymuşlar.
    @RccP
  • Sanirim artik rapid premium dagitmiyor...
  • Sağol..

Ama rapid artık premium vermiyor diye düşünüyorum..
  • ya ben iki gündür bişi indiremeiyorum gözat çıkıyo neden olabilir sinir oldum bisürü şey birikti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

ya ben iki gündür bişi indiremeiyorum gözat çıkıyo neden olabilir sinir oldum bisürü şey birikti

Büyük ihtimal premium şifreyle giriş yapmıştın.
    Sonra onun süresi geçti ve senden paralı üyeliğe geçiş yapmanı bekliyor..

O gözat çıktığı zaman 'Logout' yazan yere tıkla sonra free ye basıp indirmeyi dene bakalım..
  • daha 2 gün önce rapid dagatıyordu premium..
    tahminime göre bu gün yine dağıtması lazımdı(son 10günde 5 şifre yakaladım da :P)..fakat eve yeni geldim.. bu yüzden kaçırmış olabilirim..ama 2 gün içinde bi değişiklik olmadıysa daha p.tesi aldım premium..
  • Güzel program sağol ama rapid dağıtımı durdurdu. 3-5 ay sonra yine başlar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcohol -- 28 Haziran 2006; 17:32:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.