Bildirim
RAPID PREMIUM HESABI ALIM SATIM MERKEZI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
bide 8000 puan istiyosun çok fazla şey istemiyomusun kardişşş -
9bin puan rapidshare nin kendi hediyesi zaten komik bir şey yok boş boş yorum yazmayı sevenlere duyurulur bilgin yoksa yorum yazma -
Her ay rapid alıyorum ama hiç dikkat etmedim. paypaldan almadığım için bize gelmiyo o puanlar herhalde.
hemen triplere girme -
quote:
Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion
9bin puan **** nin kendi hediyesi zaten komik bir şey yok boş boş yorum yazmayı sevenlere duyurulur bilgin yoksa yorum yazma
9bin deil 8000 puan hediye ama sadece ilk alışta veriyo.Sonra aynı accye için alırsan 1000 puan hediye sanırım -
quote:
Orjinalden alıntı: odrin34
bide 8000 puan istiyosun çok fazla şey istemiyomusun kardişşş
iyi de adam şart değildir diyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Salih
quote:
iyi de adam şart değildir diyor..
millet birbirinin açığını arar olmuş ya...
-
Aslında 5 EU ya puansız hesap satıyorlar ama bunun için hem paypal hesabı hem de kredi kartı lazım :)
quote:
sıcaklar Odrin in kafasına vurdu galiba
aman dikkat kardişşş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 12 Temmuz 2007; 18:55:01 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X