Şimdi Ara

Rapid premium Flashgette dosya indiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rapid premium hesabım var xp de linke tıkladığımda flashgetle indirirken şimdi vista da yine flashget indirme şeyi çıkıyor fakat 40 mb dosyayı 17 kb gibi bozuk boyutta indiriyor ancak linki url olarak eklediğimde indiriyor flashget versiyon 1.9.6
    lütfen yardım

• Bilmiyorum programını değiştirir misin ama sana IDM öneriyorum. Çok daha rahat.

Rapid hesabında direk download seçeneğinin aktif olduğundan emin olmalısın. Ayrıca Flashget'de Premium bilgilerinin de girilmesi gerekli. Kullanıcı adı ve şifre gibi.
  • IDM kullanmanı tavsiye ederim..
    Bende de rapid premium idm ile beraber kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum..
  • Vista da flashget internet explorer dan cokie bilgilerini alamıyor herhalde. O yüzden indirilmiyor. Ancak Flashget den Tools->Default Download Properties Bölümünde login server bölümüne rapidshare kullanıcı adını ve şifreni yazıp kaydedersen bu problemi çözmüş olursun. (Ben bu şekilde kullanıyorum)
  • download yaparken login to server kısmına rapid bilgilerini gir yeterli hatta default download options kısmına gir bidaha girmek zorunda kalmazsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    utorrent ve torrent dosyası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.