Şimdi Ara

rapid download programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda aradım ama bulamadım.rapidden indirmelerde kullanabilecegimiz program warmı acaba ?

• rapid share.de için RapGet

rapid share.com için Internet Download Manager

tavsiye ederim
  • flashgette olur
  • flashget ile 10 parçaya bölüp çekiyorum
  • En temizi ve iyisi bence Rapget,ama ben onu rapit.COM ve premium ile kullanıyorum...Premium'un yoksa arkadaşların dediklerine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

En temizi ve iyisi bence Rapget,ama ben onu rapit.COM ve premium ile kullanıyorum...Premium'un yoksa arkadaşların dediklerine bak

rapget premiıum bilgilerini girince .com da çalışmadı , IDM son sürat indiriyor premiumda
  • Win32OpenSll programcığını system32'e kurduktan sonra tıkır tıkır indirirsin

Birtek ben değilim,arkım da o şekilde rapget'ten yararlanıyor sorunsuz,ama o eklentiyi kurmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Win32OpenSll de kurdum .de çalışıyor sorun yok ama .com da serverler nedeniyle premium download edemiyorum rapgette

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Win32OpenSll programcığını system32'e kurduktan sonra tıkır tıkır indirirsin

Birtek ben değilim,arkım da o şekilde rapget'ten yararlanıyor sorunsuz,ama o eklentiyi kurmak lazım
  • Valla doğrudur,bu rapget işi çok esrarengiz,arkadaşımda ilk başta çalışmamıştı ama format attıktan sonra denedik çalıştı rapget Bende direkt çalışmıştı...Neyse benim diyeceğim,ilk başta com premium'u olanlar rapget'i deneyin,haa olmadı ozaman başka programlara yönelebilirsiniz
  • ben free download manager kullanıyorum benim hoşouma gidiyor bence çok kullanışlı bir program....
  • cewaplarınız için tesekkurler arkadaşlar
  • abi bu "Win32OpenSll" nedır acaba bende rapgeti kullanamıyorum da .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekt

abi bu "Win32OpenSll" nedır acaba bende rapgeti kullanamıyorum da .

http://www.rapget.com/download/rapget126.rar

+

http://www.proxomitron.info/files/download/Win32OpenSSL-v0.9.6m.exe

ikisini kur , rapid share.de de indirme yapabilirsin

• Bi bu adres var

http://www.rapi****drip.com/ Bazen işime yaradı.

(yıldızları kaldırın)
  • belki bilmiyorsundur eğer premium üyeliğin varsa opitonsa gir direct downloada tik koy.böylece adrese tıklayıp server seçmeden adresi flashget yada diğer download programlarına koyarsan direk indirmeye başlar.böylece uzun süre donwload listende durduktan sonra zaman aşımına uğrama sorunuda ortadan kalkar.bi de downloadu parçalara ayırıp indiren program kullanırsan rapidde baya farkediyor.
  • .com da işe yaramıyor ancak servere tıklayınca verilen indirme linkini download programına eklersen oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

belki bilmiyorsundur eğer premium üyeliğin varsa opitonsa gir direct downloada tik koy.böylece adrese tıklayıp server seçmeden adresi flashget yada diğer download programlarına koyarsan direk indirmeye başlar.böylece uzun süre donwload listende durduktan sonra zaman aşımına uğrama sorunuda ortadan kalkar.bi de downloadu parçalara ayırıp indiren program kullanırsan rapidde baya farkediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

.com da işe yaramıyor ancak servere tıklayınca verilen indirme linkini download programına eklersen oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

belki bilmiyorsundur eğer premium üyeliğin varsa opitonsa gir direct downloada tik koy.böylece adrese tıklayıp server seçmeden adresi flashget yada diğer download programlarına koyarsan direk indirmeye başlar.böylece uzun süre donwload listende durduktan sonra zaman aşımına uğrama sorunuda ortadan kalkar.bi de downloadu parçalara ayırıp indiren program kullanırsan rapidde baya farkediyor.

olmuyor dediğin direct link özelliği ise .com dada .de de var.şu an ben öyle kullanıyorum

• Rapidget en iyisi, bir de kod olsa zaman beklememek için..
  • bu programlar hep premium içinmi yani free kullanıcı için sonradan devsam etmeyi sağlayabn bir program varmı?
  • Rapget'i free olarak rapid share. de kullanabilirsin ssl kurduktan sonra

quote:

Orjinalden alıntı: abdurrahimk

bu programlar hep premium içinmi yani free kullanıcı için sonradan devsam etmeyi sağlayabn bir program varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::SpyNet::: -- 21 Ocak 2007; 19:20:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.