Şimdi Ara

Rapçi aranıyor (Beatmakerim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 1 yıl önce voodoo'da almıştım kaydı. Sözler 3-4 yıl öncesine ait.O yıllarda battle rap'e vurdum kırdıma çok meraklıydım sözler o yüzden böyle Aslında daha iyi bi şarkıyı kaydedicektim ama abim bunuda al diye ısrar etmişti. Şimdi çok daha geliştirdiğimi söyleyebilirim. Bu arada 18 yaşındayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_60565834/mpage_1/f_/key_RAP+KAYDIM//tm.htm#60594956 Bu da konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only Paranoia -- 3 Şubat 2013; 12:48:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

1 yıl önce voodoo'da almıştım kaydı. Sözler 3-4 yıl öncesine ait.O yıllarda battle rap'e vurdum kırdıma çok meraklıydım sözler o yüzden böyle Aslında daha iyi bi şarkıyı kaydedicektim ama abim bunuda al diye ısrar etmişti. Şimdi çok daha geliştirdiğimi söyleyebilirim. Bu arada 18 yaşındayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_60565834/mpage_1/f_/key_RAP+KAYDIM//tm.htm#60594956 Bu da konusu.

facemi ekleseydin bare

• yeni beat geldi
  • Bulana kadar gitmek yok
  • GİDİN ALLAHINIZI SEVERSENİZ HAYATA KÜSTÜM ULAN 1 RAPÇİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ÇOKMU ZOR BANA BUNU SÖYLEYİN ÇOKMU ZOR 1 MİLYONUN RAPÇİ OLDUĞU Bİ DÜNYADA BEATMAKERSİZ RAPÇİ BULMAK BEN 5-6 YIL BEATMAKER ARADIM BULAMADIM
    YOK SİZE BEAT MEAT EAT DAHADA RAPÇİ ARAMIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walerion

GİDİN ALLAHINIZI SEVERSENİZ HAYATA KÜSTÜM ULAN 1 RAPÇİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ÇOKMU ZOR BANA BUNU SÖYLEYİN ÇOKMU ZOR 1 MİLYONUN RAPÇİ OLDUĞU Bİ DÜNYADA BEATMAKERSİZ RAPÇİ BULMAK BEN 5-6 YIL BEATMAKER ARADIM BULAMADIM
    YOK SİZE BEAT MEAT EAT DAHADA RAPÇİ ARAMIYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon dünya demişim

SADECE İSTANBULDA 1 MİLYON RAP YAPAN VAR ULAN

75 milyon 35 milyon yaşlı desen 30 milyon genç

rap yapanlar genç

30 da 1 çokmu zor söyleyin heeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAYATA KÜSTÜM UPLAYIP UPLAYIP SİLİYORUM CEVAP YOK

AMELE TİPLER GELİYOR YETER ARTIK YA
    AMAÇSIZLIKTAN 24 SAAT UYUDUM DÜN LAN

GAYRİ İHTİYARİ OLARAK KALKTIM BIKTIM LAN!!!
  • Aradığın gibi birini bulmak için önce kendini geliştirmen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanKirpik

Aradığın gibi birini bulmak için önce kendini geliştirmen lazım

YAV HE HE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walerion

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanKirpik

Aradığın gibi birini bulmak için önce kendini geliştirmen lazım

YAV HE HE

Önerimi dikkate alıp almamak senin bileceğin iş. Once konuyu okudum sonra 3 altyapıyı da dinledim ve gerçekten yetersiz . Hiphoplife standartlarının yakınında bile değil. Müzik kulağın var ancak seçtiğin vuruşların ses seviyeleri çok fazla kulak tırmalıyor sanki cep telefonu programından yapmışsın gibi .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu günde bulamadık ben uyuyorum beyler pc açık
  •  Rapçi aranıyor (Beatmakerim) Bumu ekli sende
  • Rapci olsam rapi birakirdim herhalde bu beatlerden sonra. Hic hos degil kulak tirmaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawlord -- 4 Şubat 2013; 15:58:50 >
  • ne dandik bi beat olmuş bu Majik3 ya kapı çızırtısı bile daha hoş
  • Da poeti beğenmiyormuş hah adam tükiyenin en iyi prodüktörlerinden biri adamım ayrıca bir beatmakersan sen rapçi bulamazzsın rapçiler seni bulur ve iyi olduğun için seni tercih ederler sanki o kadar iyi beat yapıyormuş gibi gelip birde aralarından tercih yapıcam diyorsun sana tavsiyem kendini geliştir (hiphopu eleştir,hiphop gelişir) bakıyorumda seni eleştirenlere bile kulak asmamışsın bu kadar dik burunlu olursan bir şeyler başaramazzsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.