ben sagopa kajmer gibi yazmak istiyorum yani ağır şekilde okuyacağım ceza gibi uçmayacağım ama ne zaman kağıt kalemi elime alsam aklıma söz gelmiyor öyle tıkanıyorum bunun bir tekniği filan varmıdır ?
Bol bol şarkı dinle,kitap oku kelime hazneni genişlet. Sonra kendine bir konu belirle örneğin savaşlar.Sonra başla yazmaya.
Rap söyleyen,rap yapan kişiler serserinin aksine,bilgili kişilerdir.Hiç kimsenin bilmediğini bilip hiç kimsenin yaşamadığını yaşamış insanlardır.Rap kendini tanıtma sanatıdır ve,hayatındaki olayların rap üzerinde ektiksi çoktur.Ama yeteneğin varsa ya da çok kitap okuyup,çok şarkı dinlersen bu işi yaparsın.ilk önce konunu belirle,sonra anahtar kelimeler bul.ve kafiyelerde heceler yerine kelimeleri benzet.
quote:
Orijinalden alıntı: Gwarf
Rap söyleyen,rap yapan kişiler serserinin aksine,bilgili kişilerdir.Hiç kimsenin bilmediğini bilip hiç kimsenin yaşamadığını yaşamış insanlardır.Rap kendini tanıtma sanatıdır ve,hayatındaki olayların rap üzerinde ektiksi çoktur.Ama yeteneğin varsa ya da çok kitap okuyup,çok şarkı dinlersen bu işi yaparsın.ilk önce konunu belirle,sonra anahtar kelimeler bul.ve kafiyelerde heceler yerine kelimeleri benzet.
Neque
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler :D benim de rapım çok yakında yayınlanacak izlemek isterseniz adresimi verebilirim.