Bildirim
rap dinleyen arkadaşlar Tavsiye Verin [Yabancı Hareketli Parçalar] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ACBO
Bu da bana Gta Sa ı hatırlatıyor .
Gta Sa Zaten Bu İnsanlardan esinlenilerek Yapıldı Belki Ondan Bu Kadar Hatırlatıyor :) Vaybe Ne Günlerdi Sabahlara Kadar Oynardım :)_____________________________
-
İlk Defa dinliyorum Hocam Parçayı ama Bayıldım valla süpermiş varsa benzeri parçalar not düşersen sevinirim :)
nedendir bilemedim ama eski kız arkadasım aklıma geldi duygulandım 
_____________________________ -
Cezam bitti:)
İlk Defa dinliyorum Hocam Parçayı ama Bayıldım valla süpermiş varsa benzeri parçalar not düşersen sevinirim :) nedendir bilemedim ama eski kız arkadasım aklıma geldi duygulandım_____________________________ -
Mc Hammer dinle _____________________________ -
-
Eyw Arkadaşlar Devam Tavsiyelere.. _____________________________ -
Arkadaş kimse mi Tupac demez.. Yazık valla. _____________________________ -
cartel dinle 10 numara
quote:
Orijinalden alıntı: Batman Beyond
Eminem'in hepsini dinleyin
Hemen Hemen Her Parcası Ezberimde Hocam :)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan
Arkadaş kimse mi Tupac demez.. Yazık valla.
Aşırı olmasada Bi Kacını dinlerim. Bence Dünyada Rap denilince Tupac Akla Gelir. 2014'te Gelicek diyolar ben baya Arastırdım Ölümüne Dair Kesinlik Yok diyolar. Senin Bi Bilgin Varmı ya Ne olacak Ne bitecek ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: lTUBORGl
quote:
Aşırı olmasada Bi Kacını dinlerim. Bence Dünyada Rap denilince Tupac Akla Gelir. 2014'te Gelicek diyolar ben baya Arastırdım Ölümüne Dair Kesinlik Yok diyolar. Senin Bi Bilgin Varmı ya Ne olacak Ne bitecek ?
Guineess Rekorlar Kitabında da gelmiş geçmiş en iyi rapper olarak kayıtlıdır zaten.. Ben inanmıyorum o iddialara adam öldü bence. Tupac gibi bir adam 5 kurşun yedikten sonra hastaneden kaçmıştır asla saklanmaz._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lTUBORGl
quote:
Aşırı olmasada Bi Kacını dinlerim. Bence Dünyada Rap denilince Tupac Akla Gelir. 2014'te Gelicek diyolar ben baya Arastırdım Ölümüne Dair Kesinlik Yok diyolar. Senin Bi Bilgin Varmı ya Ne olacak Ne bitecek ?
Guineess Rekorlar Kitabında da gelmiş geçmiş en iyi rapper olarak kayıtlıdır zaten.. Ben inanmıyorum o iddialara adam öldü bence. Tupac gibi bir adam 5 kurşun yedikten sonra hastaneden kaçmıştır asla saklanmaz.
banada öldü gibi geliyo ama cok fazla söylendi var bakalım 2014 bitene kadar gercek ortaya cıkacak, ölmediyse ne mutlu bize._____________________________
-
_____________________________ Cünkü ben yanarsam, sana acı cekmenin nasıl bir sey oldugunu gösteririm. -
Teşekkürler Tavsiyelere Devam
-
Uplayalım
up. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt