Şimdi Ara

Rankedda nasıl başarılı olunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar sezon 3 u silver 3 bitirdim 4 win 6 lose ile silver 5 attı dereceli gireyim dedim bronzlar denk geldi o kadar acayip ki jinx şifa ve bariyer aldi tf gelmedi 20. Dk da 80 farm yani ben bu takimi nasıl tasiyabilirim bu tipler maci veriyor bu arada cok kufur ediyorum maclarda sinirden ve sadece 28 herom var mainim solotop ama jungledede iyiyimdir bana kilit ve kolay taşıyan herolari soylermisiniz bide takimdaki feeder flamerlere karşı nasıl davranmaliyim

Bendeki solo jung herolari
    J4
    Lee sin
    Shyvana
    Vi
    Elise
    Master yi
    Fiora
    Cho gath
    Garen
    Kha zix
    Rengar
    Kennen
    Irelia
    Darius
    Riven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen yardım edin

• Feederlara yapılacak bişey yok.Bilmiyor oynamayı elinden gelmiyor adamın.Flamerlara karşı "haklısın kardeşim pardon" diyip gururunu okşayıp ignore basıyorum ben.Jungle ile taşıma potansiyeline sahip şampiyonlarsa Shy,elise,vi,yi,fio,kha.Shy nerflendi nasıl oldu bilmiyorum ama bunların arasında benim önerim vi,elise,kha çok zora düşmezsen yi'ye başvurma ganglerinden boş dönersin.
  • uğraşıcaksın yapabilecek bişey yok ugraşıp atlıcaksın ligini :)

• topalane için tavsiyem manası olmayan bi şampiyon al ve dakika 20'de karşıdakinin 2 katı farm yapmaya çalış.Farm sayesinde birkaç eşya tamamlayıp iyice güçlendikten sonra artık karşı takımın ormanında rahatça dolaşıp kampları temizleyebilir yada midlane gidip dive atabilirsin.
  • Kardeşim haklisinda bizimkilerde kill alma takintisi var illa damage vuran hero alacaklar ben de mecburen tanky jung alip full tank kasiyirum ama takimda damage olmuyor

• 10 dk da min 70 farm yapabiliyorum ligim icin yeterli sanirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi çözüm flamerlara karşı İGNORE
  • Jax al.Solo ve jungleda ilac.w ve ulti ap vuruyor zaten.lanede kolay farm.

• Uppppp lütfen daha fazla yardim nooblara karsi ne yapayım

• Bronzelarla solotop yada jung ile tasiyabilecegini sanmam, solotop zatwn genelde tank kasar, jung oynasan gamk atarsn lanedekiler mal gibi bakar sen oldugunle kalirsin, arkadasin varsa duo bot lane yapin

• Hidden cok haklisin aptal gibi izliyorlar minimape bakan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Zw1nky

Feederlara yapılacak bişey yok.Bilmiyor oynamayı elinden gelmiyor adamın.Flamerlara karşı "haklısın kardeşim pardon" diyip gururunu okşayıp ignore basıyorum ben.Jungle ile taşıma potansiyeline sahip şampiyonlarsa Shy,elise,vi,yi,fio,kha.Shy nerflendi nasıl oldu bilmiyorum ama bunların arasında benim önerim vi,elise,kha çok zora düşmezsen yi'ye başvurma ganglerinden boş dönersin.

gang
  • o kadar sinir yaparsan kazanamazsın zaten sakin olmayı dene oyununa bak elbet karşıda da gelir o adamlar takımın moralini yüksek tutmaya çalış elinden geleni zamanla yükseldiğini görüceksin
  • Kufur edersen tabi kazanamazsin , feedleyen kisiden daha cok sinir oluyorum senin gibi tiplere

• Her lanede oynamayi bil fazla konusma pick ekraninda mid or feed diye aglama kalani oyna flame yapma kendi lanende iyi ol illaki hakettigin lige cikarsin

• Lütfen jungler oyun taşır mantığına girip bilmeden jungle picklemeyiniz, maini gerçekten jungler olan insanlara yazık edersiniz. Çünkü şöyle bir durum var jungler main olan adamlar kolay kolay başka lane oynayamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

Lütfen jungler oyun taşır mantığına girip bilmeden jungle picklemeyiniz, maini gerçekten jungler olan insanlara yazık edersiniz. Çünkü şöyle bir durum var jungler main olan adamlar kolay kolay başka lane oynayamazlar.

Aynen abi lanede olduğum zaman farmlamak yerine roam yapiyorum alışkanlık işte

• Dostum mide fizz al keyfine bak =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rynsett

Dostum mide fizz al keyfine bak =D

Maalesef dostum instaban

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.