Şimdi Ara

Ranked Stresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su oyunda seviyem dia 3-4 lere kadar geldi serefsizim her lanede 5 tane sampiyonla en kotu lane freeze yaparak oyunu uzatiyorum kotude oynamiyorum (adc haric) onu ezdim bunu ezdim diye hava atmam hic gunde 4-5 saat yabanci yayin izler kendimi gelistiririm normal win 400 e ulasmis durumda zoom hack banindan sonra kilitsiz kamerayada alistim ondada sorun yok ama ulan su oyunda bir kere bile ranked solo queue yazisina tiklayamadim ya la. Hep ya bana salak adamlar gelirse ya tasiyamayacagim kadar kotu oynarlarsa diye hisler geliyor ve kendimi nb3 cyanide gibi yayincilara vuruyorum eger bunlarda kapaliysa rflegendary veya wingsofdeath var. Plat arkadaslarla team ranked giriyoruz oyunda cok iyi call veriyorum takimi yonetiyorum falan ama ranked girmeye yemiyor beyler elo duser mmr mahvolur diye. Napmaliyim nasil gecer bu stres bu heyecan bana bir yardim edin. Duom varken bile ilk 10 ranked macimi tam 3 AY da tamamlamistim abi bu nedir ya. Bi yardim edin gozunuzu seveyim su liglerde seri seri yukselip kendimi gelistirmem lazim. Yetenegimde var ama atamiyorum abi o heyecani kaldiramiyorum. Team ranked desen onu cok seviyorum ama adamlar ayda yilda bir oyuna giriyorlar oda canimi sıkıyor bir sure sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 17 Mart 2015; 1:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzeri bende de var. sezon 5, 3 rank maçı. sürekli arkadaşlarla oynamaktan herkes birbirinin hareketini kestirir hale geldik, ben de shotcaller lık yapıyorum. insanın qt gibi sabah akşam grindleyesi geliyo ama yapcak bişey yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

benzeri bende de var. sezon 5, 3 rank maçı. sürekli arkadaşlarla oynamaktan herkes birbirinin hareketini kestirir hale geldik, ben de shotcaller lık yapıyorum. insanın qt gibi sabah akşam grindleyesi geliyo ama yapcak bişey yok :)

Zaten lolden eklisin sen bende :D Aynen abi izliyorum adamlar catir cutur giriyorlar oh ne rahatlik ya bende S4 te 15 mi ne ranked mac atip 12w ile gold 2 olmustum 3 macta iki lig atlatmisti riot 35 lp falan geliyordu ama yinede yemiyordu oyuna girmek ya kaybedersem ya mmr mahvur falan diye birde preyle girdigim icin genelde karsida plat 1-3 bende ise plat 4-5 veya gold 1 seviyesindeki adamlar geliyordu zar zor tasiyordum ama kazaniyorduk yani

• Sabah yeni kalkanlar için UP
  • Oyun la bu. Mmr mahvolursa yeni hesap açarsın veya yeni oyuna geçersin. Knight 10 kere soyulup 11. Hesabı açan insanlarız biz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvendiğin birini bul,spamle kazanırsın mutlaka @ayemmau5xd

• Vallahi gecen sezon oyleydim fakat bu sezon maclara rahat girmeye basladim. 7 mactir **** ve %70 winrate var. Rahat ol sakin oyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sezon plat 1 diamond serisindeydim takımıma 4 afk geldi mal gibi kaldım ortada kazansam çıkacağım kaybettim çıkamadım sinirlendim oyunu bıraktım. Sonra oyuna tekrar başladım bendede öyle bir fobi başladı. oyuna başladığımda plat 4'e kadar erimiştim. Lan golda düşerim korkusuyla rank falan girmedim plat 5 bitirdim sezonu. Bu sezon yerleştirme maçlarımı ben atmadım baya kötü bir lige attı. Başlarda bende korka korka oynadım her maç geriliyordum ( takımlar iyide gelse kötüde geriliyordum kendimi kasıyordum ) 9 w 29 l gibi bir score'um vardı. Dedim bu böyle olmayacak. Rank'a tıklıyorum sonra rank girdiğimi unutuyorum artık 29 w 35 l olarak score'umu hafiften topladım. Herşey sende bitiyor. Kendini kasma rahat rahat çıkarsın.
  • Ayni durum bende de vardi. Burda ne desem bos. Ama girmeye calis ve rahat ol. Oynadikca emin ol alisicaksin.

• En son ne zaman normal oyun attım hatırlamıyorum çok sıkıcı geliyor normal oyun.
  • Bir seferinde adamın biri; "Lig düşme korkusu barındırıp ranked'a girmiyorsan o ligi hak etmediğin ortada." demişti ve aynı şeyi bende çok yaşadım, 3 kere seriden düştüm şimdi yine serideyim. Pusudayım.
  • zoomhack ten sonra alışamadım feedliyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 17 Mart 2015; 11:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vileda Suyu

Bir seferinde adamın biri; "Lig düşme korkusu barındırıp ranked'a girmiyorsan o ligi hak etmediğin ortada." demişti ve aynı şeyi bende çok yaşadım, 3 kere seriden düştüm şimdi yine serideyim. Pusudayım.

Benim ligim yok ki Unranked takiliyorum ilk 10 mac cok onemli diye girmeye korkuyorum halbuki biliyorum 10/5 yapsam bile en kotu silver 1 baslatir kolay kolay cikarim ama iste ligim yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

zoomhack ten sonra alışamadım feedliyorum şu an

Ben o evreyi atlattim hocam

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Güvendiğin bir pre var mı peki dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vileda Suyu

Güvendiğin bir pre var mı peki dostum?

Valla kardeşim vardıda şimdi o bile yetmiyor ne zaman girsek çocuk feedliyor kızamıyorumda adamlar ondan iyi oynuyor çünkü
  • Önce yenilmeyi öğrenmen lazım 10 lose streak felan yaptığın zamana anlarsın sonuçta dünyanın sonu gelmediğini felan.
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Dostum valla bende yaşadım aynısını, hatta hala yaşıyorum diyebiliriz hard carry hero'lara başvurmak durumundayız ya da low elo herolarıyla devam edeceğiz bende serideyim bilgisayar bulduğum an çökmeyi planlıyorum iş yerinin pc si uygun olsa acımam
  • Dia seviyesine geldiğini nasıl anladın ki?
  • bende senın gibiyim la hiç ranked girmem hep normal abi giriyorum iyi gidiyoruz takımca iyiyiz dakka 35den sonra ne oluyosa biri satıyor beyinmi yanıyor ne oluyorsa artık bnde o yuzden hıc ugrasmıyorum rankedle ıyı oynarken gelıp bi elemanın gidip satması cok koyuyo e okadar iyi gidiyoduk bitirsene duzgunce oyunu niye dakka 45de gidip salakca ölüp satıyosunki bnde hıc ranked gırmem mıllet patır patır spamlıyor o mac bityo diğer maça giriyolar bende onlar gibi olmak isterdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.