Şimdi Ara

Ranked maçlarda seçim sırası(TROLLEMEYİN!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birşeyi belirtmek istedim ranked maçlarda seçim sırasında ilk ben dedim yada sıranı bekle gibi maca şeyler duymuşsunuzdur böyle birşey yok arkadaşlar takım menfaati için ilk 2 pick in support ve jungle sonrasında adc kalan son 2 pick ise counter yememek için mid ve solo olmalı bu takım menfaati için ir gerekirse change yapılır yani pick sırası ve ilk ben dedim diye birşey olamaz bence benim görüşüm bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilendirme için saol.
  • ben pek sıcak bakmıyorum first pick supporta bence solo seçilmeli
  • Trollemeyin deyince daha çok troll çektiğini biliyor musun? Bi de bu bilindik bir şey gold ve üzeri için belki silverın bir kısmı da dahil

• Supportların da diğer supportlar hatta adcler tarafından counterlandiginı biliyorsun değilmi.
    Bkz: morgana>leona>blitz

• benim abimin kuzeni destek nidale ile bir mızrakla itemsiz ve potsuz vs yapıyorlar. suloman34 konuya bekleniyor.

• Sen bu konuyu açmışsın ama birazdan damlar ''çellıncır oldum qnq''cılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin siralamayla 10 maç attik celincir icin serilerdeyiz coq saqol qnq

• Peki son pick mid de oynayamıyorsa nolcak ? Swap anca olacak oda kimse yapmıyor.
  • Konu biraz hort ama yazayım, sıralamada ilk seçenler istediğini alır şu sıradaki bunu almak zorundadır diye bir şey yok.
  • lcslerde bile her iki takımında ilk pickleri hero kapmak ustune ben soloqda sırama göre ne oynaymak istyosam picklyorum chati bile okumadğm okauyor

• sallayın chatte yazılanları ne oynamak istiyorsanız onu alın oynayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.