Şimdi Ara

Ranked günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
6
Favori
14.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezonun başında başlayan ranked maceram pek hoş haller almadı. 1200 elo civarından, tam 800'e düştüm. Dün tekrar ranked'a başladım, şu an elom 979. Malesef oyunu daha tam kavrayamadan ranked gamelara dalınca, vaziyet böyle oluyor :) Elo 1200'ü geçene kadar elo hell günlüğüm devam edecek

Bu konuda günlük olarak yaptığım her maçın istatistiklerini ekleyeceğim. Elo hell'deki arkadaşlara yapıp/yapmamaları gereken şeyler hakkında yardımcı olur umarım :)

Son güncelleme son sayfada.

Bugün tekrar bir bakayım dedim günlüğe, gözlerim yaşardı. 3. sezonun ilk ranked maçını Corki ile attım az önce. Hayırlısı bakalım.

Sonralardan gelen edit: 3. sezon ranked maceram güzel başladı, 12 win 2 lose ile 1481 eloyum. Gold olmama son maç :)

Son sayfa güncel. Günlüğüm forumun en eski günlüğü olmasıyla bir adım öne çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 4 Ağustos 2013; 13:16:51 >

• Elo hell :(
  • duo gircek var mı şuan eastteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Elo hell :(

Malesef :)

Şu an ad carry/support yapıyoruz. Uzun zamandır yapmadığım birşey yapıp graves oynamak durumunda kaldım, graves/leona - kogmaw/alistar. İkisinde de heal var, bizde heal+exh var. Gl bize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 13 Mayıs 2012; 18:32:13 >
  • Durum pek parlak degil su an, rambo bir fizz ve 2/6 pure ad xin'imiz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cofutaka

duo gircek var mı şuan eastteyim

kardeşim bende eastteyim solo top ad carry yada jungle oynarım elom 1100 gelceksen buraya yaz.
  • son oyunumda takımımda 0-11-0 oynayan eve jungle vardı :D cidden çıldırmamak elde değil. nickini de veriyim de lolkingden bakan baksın ifşa ediyim :D lvl85bloodelfdk . cait bendim yazık oldu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Ranked günlüğüm

Elo 959 şu an, devam ediyoruz maçlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

quote:

Orijinalden alıntı: cofutaka

duo gircek var mı şuan eastteyim

kardeşim bende eastteyim solo top ad carry yada jungle oynarım elom 1100 gelceksen buraya yaz.

COFutaka nickim ekle beni teamde giriyoz bazen şuan arkadaşla oyundayız team gireriz bundan sonra ekle beni
  • Fizz'in karşısına Karthus pickledi bizim takımdaki adam, support oynayacağım bu oyun
  • nordic de isen beraber bu macerayı yürütelim benimde 1 k ya düştü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne.

son oyunumda takımımda 0-11-0 oynayan eve jungle vardı :D cidden çıldırmamak elde değil. nickini de veriyim de lolkingden bakan baksın ifşa ediyim :D lvl85bloodelfdk . cait bendim yazık oldu :D

Direk troll adam nickten de belli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne.

son oyunumda takımımda 0-11-0 oynayan eve jungle vardı :D cidden çıldırmamak elde değil. nickini de veriyim de lolkingden bakan baksın ifşa ediyim :D lvl85bloodelfdk . cait bendim yazık oldu :D

Direk troll adam nickten de belli :D

işin kötü yanı adam sizi trollemiş.maç historysi fena değil.

http://www.lolking.net/summoner/eune/23882663#history

• Bende bir win streak yakalıyıp 1080 e attım kapağı bakalım, umutlandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 13 Mayıs 2012; 20:10:38 >
  • 940'ta bıraktım bugün. 800'den 940 oldu, 1000 olduğunda biraz daha rahatlarım birkaç gün bırakırım ranked, sonra hedef 1200 ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 13 Mayıs 2012; 20:21:18 >
  • - 20 mi peh nasıl ya peh karsısının elo 100 falanmıydı
  • Valla bilmiyorum. Kazandığımda da kaybettiğimde de 15-20 arasında değişiyor.
  • Umarım çabuk kurtulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 13 Mayıs 2012; 21:38:30 >
  • Hocam senle bir ara oyun oynuyorduk skypta Onurdu sanırım adın.Geçen tanımadıklarımı siliyodum listeden 300 400 kişi ekliydi ilk başladığımda her oyun sonu herkesi ekliyordum sende arada kaynadın heralde online göremiyorum bu ara pek.Neyse ekliyorum tekrar bi ara birlikte girmek isterim.
  • Umarım dostum, teşekkürler :)

Evet ben de hatırlıyorum. Tabi ki her gün 1-2 oyun girmeye çalışıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.