arkadaşlar ne oluyor anlamadım nooblar banamı geliyor hep önceden 1700 elom vardı platinlik için savaşıyodum fakat son 22-25 oyundan sadece 3 tanesi victory gerçekten ne oluyor anlamadım elo 1500lerde nooblar bana geliyo ya oynuyorum diyorum diğer el güzel gelir açıyorum aynı adamlar güzel herolar seçiyo bakınca tamamdır aldık diyorum kaybediyoruz carrye dalmıyolar tanka dalıyolar, ace olunca jungleye gidiyolar ya da barona dalıyolar turretleri kesmiyolar arkadaşlarınla oyna diceksiniz ama hem arkadaşlar hemde forumdakilerle birleşip oynadık yine aynı yenildik 6 kere maç yaptık forumdakilerle 1 victory bile yok
west mi
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
west mi
hayır eastteyim weste geçmeye karar verdiğim anda 1300 RP oldu transfer arkadaşlarla anlaştık geçecektik ( bazı arkadaşlar sonradan geldi 1300 RP istiyodu ) işte onlar çekince rp gidiyoduk tam baktım bendede istiyo kaldım eastte
aynen,100 elo düştüm dünden bugüne
eastde elo iyice şansa dönmeye başladı artık.
bendede aynı olay oldu kardeşim 2 günda 300 elo kaybetmişliğim var şimdi westte yeni hesap açtım xp boost alıp kascam.
Bence sende geçiş yap.
Eastte sağolsun ciddiyim 6 oyun üst üste leave oldu takımda.Yeneceğimiz şeyleri kaybettik vs. 100 küsür elo düştüm bende,tam gaza gelmişken.985 şu an :/ Nickim aynı duo atılır :P
eastte bendede sıkıntı var 10-0 bot lane gidiyorum yanımda support alistar var kill bırakmıyorum diye leave atmış bu arada adam kill almak için flash atıp fail falanda oldu elo 1300 ++
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme