Şimdi Ara

Ranked da Sıralı seçim hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Muhtemelen arkadaşın oyun esnasında başına bir olay geldi, ona sinirlenip gelip buraya konu açmış

Fikrimi söyleyeyim. Sıralı seçim olması demek first pick'in kafasına göre at koşturacağı, sona kalanın dona kalacağı anlamına gelmiyor. Zira sıralı seçimin amacı o değil zaten, hem rakibi hem de takımını görüp ona göre pick yapmak. "Ben first pick'im, istediğimi alırım" mantığı bencillikten başka bir şey değil ve takım olarak oynanan bir oyuna aykırı. Şahsen ilk 2 pick'ten birindeysem jungle istiyorum, 4'ncü veya 5'nci pick'teysem mid istiyorum zira olması gereken bu bence.

Niye 1. pick mid alamaz counter mı yer. Counterı olmayan bi şamp söylesene. Thresh Blitz gibi mesela. supportlar bile counterlanıyo . Bencede fp mid almasın ama midin ezilmesi yerine support biraz zorlansın derim. Takım yazışarak anlaşmalı ama gel gör ki bizde herkes mid sevdalısı bu yüzden sorunun çözümü kalanı almak ne kaldıysa artık.

Her yerde var o mid sevdalıları ama TR'de daha fazla. East'te genellikle herkes söylenene saygı gösteriyor ve ilk kim söylediyse ona bırakılıyor lane. Çok nadir geliyor troll'ler. Fakat dediğim gibi, sadece lane'ini counter'lamak için değil rakip takımı tamamen counter'lamak için yapılır last pick. Rakibin tüm karakterlerini görüyorsun sonuçta. Misal rakipte yüksek CC varsa ona göre bir mid karakteri, CC eksiği varsa daha assassin bir karakter alabilirsin. Gidip first pick'e Katarina alıp sonra sıvayanlar kaç defa gördüm.

Haklısın sana ters bişey söylemedim zaten . Lp çok önemli ama vay arkadaş ben adc dedim niye bırakmadınız diyip troll pick yapıyolar buna karşıyım bende isterim herkes istediğini oynasın ama olmuyo işte. Bu yüzden sıra var saygı duysunlar üstlerindekilere bunu söylüyorum. 2 mizde aynı şeyi farklı yoldan söylüyoruz aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Ne mid sevdası bunlarınki de sanki xPeke adam sorunca "mainim mid salın" Lux'la bir maçta 20 kill almış diye maini mid oluyor adamın nasıl oluyorsa bıktırdılar artık

:D abi az önce 20- 4 gittim mid verin veriyoz aynı karakteri alıyo 0-9 bitiriyo . Diyoki counter yedim. ulan sen kaşındın her oyunun aynı olacagını sanacak kadar ufaklar biraiz büyümeleri lazım
  • Oturup tartışmadan lane adı yazmak yanlış ama senin dediğin daha yanlış. O zaman ilk 2 pick APC ile ADC seçsin kafalarına counterpick'i yesinler oyunu lastpick yaptığınız supporta taşıtırsınız artık.
  • Tabii bir de herkes rolünü belirlemişken , ortadaki bir adamın çıkıp da "Ben midim/topum" deyip instalocklaması var...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Muhtemelen arkadaşın oyun esnasında başına bir olay geldi, ona sinirlenip gelip buraya konu açmış

Fikrimi söyleyeyim. Sıralı seçim olması demek first pick'in kafasına göre at koşturacağı, sona kalanın dona kalacağı anlamına gelmiyor. Zira sıralı seçimin amacı o değil zaten, hem rakibi hem de takımını görüp ona göre pick yapmak. "Ben first pick'im, istediğimi alırım" mantığı bencillikten başka bir şey değil ve takım olarak oynanan bir oyuna aykırı. Şahsen ilk 2 pick'ten birindeysem jungle istiyorum, 4'ncü veya 5'nci pick'teysem mid istiyorum zira olması gereken bu bence.

Niye 1. pick mid alamaz counter mı yer. Counterı olmayan bi şamp söylesene. Thresh Blitz gibi mesela. supportlar bile counterlanıyo . Bencede fp mid almasın ama midin ezilmesi yerine support biraz zorlansın derim. Takım yazışarak anlaşmalı ama gel gör ki bizde herkes mid sevdalısı bu yüzden sorunun çözümü kalanı almak ne kaldıysa artık.

Her yerde var o mid sevdalıları ama TR'de daha fazla. East'te genellikle herkes söylenene saygı gösteriyor ve ilk kim söylediyse ona bırakılıyor lane. Çok nadir geliyor troll'ler. Fakat dediğim gibi, sadece lane'ini counter'lamak için değil rakip takımı tamamen counter'lamak için yapılır last pick. Rakibin tüm karakterlerini görüyorsun sonuçta. Misal rakipte yüksek CC varsa ona göre bir mid karakteri, CC eksiği varsa daha assassin bir karakter alabilirsin. Gidip first pick'e Katarina alıp sonra sıvayanlar kaç defa gördüm.

Haklısın sana ters bişey söylemedim zaten . Lp çok önemli ama vay arkadaş ben adc dedim niye bırakmadınız diyip troll pick yapıyolar buna karşıyım bende isterim herkes istediğini oynasın ama olmuyo işte. Bu yüzden sıra var saygı duysunlar üstlerindekilere bunu söylüyorum. 2 mizde aynı şeyi farklı yoldan söylüyoruz aslında

Troll pick'e zaten hepimiz karşıyız fakat 4'ncü sıradaki adam mid demişken gidip ilk sıradaki hiçbir şey demeden first pick'i yaparsa bu da saygısızlık ve benim gözümde troll pick'tir. Bu yüzden zaten TR server'ı sevilmiyor işte, zira saygı denilen şey eksik.

• bence şöyle olması gerekir oyunlarda chate mid , top, adc vs. yazılmasın herkes kafasına göre karşısındakini counterını alsın 1.pick sup mu aldı 2.pick ben sup olacak tım demiyecek hemen o da mesala adc alacak hiç itraz etmeden birbirlerine uyacaklar ama nerde tr serverı ne de olsa boru mu
  • Son 2 sıradakilerin mid-top alması bence en mantıklısı. Karşı takımda %90 ilk 2 sıradan bunlar gideceği için rahatlıkla counter pick yapılabilir. Karşı takım da adc-sup'ta cp yapabilir ama mid-top kadar önemli olduğunu düşünmüyorum bunun. Mid-topta cp çok şeyi değiştirebiliyor ama botta bu kadar büyük bir fark olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Troll pick'e zaten hepimiz karşıyız fakat 4'ncü sıradaki adam mid demişken gidip ilk sıradaki hiçbir şey demeden first pick'i yaparsa bu da saygısızlık ve benim gözümde troll pick'tir. Bu yüzden zaten TR server'ı sevilmiyor işte, zira saygı denilen şey eksik.

özetledin kardeşim. Aynen

• Kesinlikle katiliyorum. Trdeki eslestirme sistemini dusunursek son pick genelde sizden cok daha kotu oluyor ve mid gibi oyunun bence en onemli rolunu istiyor bende birakmak istemiyorum dogal olarak. Dereceli oynuyorsaniz her koridorda iyi oynamalisiniz ben support oynamam kafasini birakmali insanlar. İnsanlarin isteklerine saygi gostererek oyun kazanamazsiniz tasiyabileceginiz rolleri oynamak zorundasiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun adam geldi mid or troll dedi soraka falan banladi katarina aldi arkadasiyla girmis last picksup kaldi adama draven aldi 13 er kez olduler kaybettik deli oluyorum ya 12 yasinda cocuk internet kafeden oynuyorsu oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.