Şimdi Ara

Ranked'da Blue'ya Yardım Etmediler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: zileantek

Normalde yardım etmeleri gerekmiyor biliyorsun değil mi?

Evelynn almistim. Shaco'dan baska 1 levelde blue kesecek sampuan var mi bilmiyorum.

Vi , Lee, Warwick , Hecarim
    Elise unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy Pilgrim -- 16 Eylül 2014; 18:58:12 >
  • Valla blueya yardim etmezlerse bende canim isterse gank atarim umrumda olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RyuRex

quote:

Orijinalden alıntı: OKANI[L]

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

lee sin, elise, vi, shaco, ww, kha zix yardım almadan kesebiliyor.

yardım almadan kesse ne olacak o kadar potion harcıyorsun ki ikinci buffa veya ikinci bufftan sonra ganke hp kalmıyor

Bu saydığım herolar sadece 1 potion harcıyor doğru kabiliyer ve kesme yöntemiyle.

pot bile harcamıyorlar ww ile ama tabi yardım edilmesi lazım rede 01 ,40 'la 01.50 arası totem atmak lazım blue' ya sup ve midin desteği ile kesmek lazım amaç keser yada kesemez değil amaç sinerji

1- Mid asla yardım etmemeli çünkü minyonlar mide 1.47 demi ne geliyor ve rakip takım oyuncusu senden önce 2 oluyor buda koridorda geri düşmene sebep olabiliyor.
    2- Jungle isem sadece 2 hit isterim kim olursa olsun çünkü o level avantajı muhabetini çok yaşadım biliyorum.

1. söylediğine cevap vereceğim. Midde tamamen lane kontrolü senin elinde. Ha 1 minyon kaçırmışsın ha 2. Faker ın bi videosu vardı how to laning di yanlış hatırlamıyorsam onu izlemeni öneririm. Ama tabii midde oynadığın şampiyona bağlı.

• yardım mı istion bide peee

2. Her jungle herosu maviyi tek başına alır ama gank atıcak canı kalmaz

3. en fazla 2 minyon kaçırırsın yardım edince

aynen kesersin sonra base atarsın bi bakmışsın karşı jungle 5 asist

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
    I'm the greatest, everyone else is just trash.
  • gank atmayıp oyunlarını zehir ederdim ben olsam
  • Sende yardım etmeyen koridora gang atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 16 Eylül 2014; 19:25:50 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şampiyonlar tek başına bile 1 pot ile alabilecek seviyede . Onda yardım istemem hatta bazen Adc Sup birlikte gelirse sadece Sup kalsın istersen sen git derim . Supportta 2-3 vurunca pot kullanmanıza bile gerek yok WW Nunu gibi şampiyonlarda . Hatta 4 pot almak yerine 1 Pembe totem alıyorum . Mavi arkasındaki çalıya atıyorum Böylece eğer Mavi takımdaysak Top lane oyuncumun biraz görüşünü sağlıyorum ilk dakikadan . Kırmızı taraftaysam bot lane in .
    Ama bazı şampiyonlarla almak gerçekten zor oluyor . Zorlana zorlana alırsınız ancak rede gidene kadar pot kalmaz red keserken rakip jungler tarafından basılmanız durumunda hem Double buff gidiyor hem ilk kan . Çok geri düşüyorsunuz .

Adama diyorumki gelirmisin lütfen yardım et tek başıma kesmem çok zor oluyor . Bazısı sallamıyor bile o kadar yazıp işaret atmanıza rağmen bazısı ben Adc yim gelirsem minyon kaçırırım diyor gelmiyor . Hatta bildiğim kadarıyla çok kalmazsa minyon kaçırmadanda lane e gidebilir . Tek başıma zar zor alıyorum . 3 lv gankinde canım full olmuyor ama adamın bunlar umrunda bile değil . Beni umursamayan adamı bende umursamam açıkcası . Bazen hiç gank atmıyorum . Bazende takımdaki diğer adamların hakkını yememek istemeyerek gidiyorum . Sonra 10. Dk da farmına bakıyorum adamın 55 . Maç başı 1 minyon için beni zor durumda bırakan adam daha doğru düzgün farm bile yapamıyor işte benim sinir olduğum noktada burası .

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Valla blueya yardim etmezlerse bende canim isterse gank atarim umrumda olmaz

Yorum, imza, avatar uyumu mükemmel. Gıcık oldum şimdi . Güzel diziydi.

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

quote:

aynen kesersin sonra base atarsın bi bakmışsın karşı jungle 5 asist

peki....

Orijinalden alıntı: Kaptan Teemo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OKANI[L]

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

yardım almadan kesse ne olacak o kadar potion harcıyorsun ki ikinci buffa veya ikinci bufftan sonra ganke hp kalmıyor

Bu saydığım herolar sadece 1 potion harcıyor doğru kabiliyer ve kesme yöntemiyle.

pot bile harcamıyorlar ww ile ama tabi yardım edilmesi lazım rede 01 ,40 'la 01.50 arası totem atmak lazım blue' ya sup ve midin desteği ile kesmek lazım amaç keser yada kesemez değil amaç sinerji

1- Mid asla yardım etmemeli çünkü minyonlar mide 1.47 demi ne geliyor ve rakip takım oyuncusu senden önce 2 oluyor buda koridorda geri düşmene sebep olabiliyor.
    2- Jungle isem sadece 2 hit isterim kim olursa olsun çünkü o level avantajı muhabetini çok yaşadım biliyorum.

1. söylediğine cevap vereceğim. Midde tamamen lane kontrolü senin elinde. Ha 1 minyon kaçırmışsın ha 2. Faker ın bi videosu vardı how to laning di yanlış hatırlamıyorsam onu izlemeni öneririm. Ama tabii midde oynadığın şampiyona bağlı.

Eğer top ya da middeki biri rakibinden 2-3 minyon önce level 2 olduysa çok rahat 4-5 cs kaçırtmalı rakibine. Eğer bunu yapamıyorsa laningi zayıftır. 2-3 cs in lafı mı olur diyorsunuz ya. O 2-3 cs lane in kaderini değiştirebiliyor.

• bazı arkadaşlar işin özünü anlayamamış herhalde şu jungle muhabbeti için, asıl olay tek başına kesmek değil zaten çoğu jungle pot kullanarak tek başına mavi kesebilir; olay hızlı kesip jungle'ın hızlı jungle döndükten sonra gank atmasını sağlamak. Arkadaş 1 level geri kalma muhabbeti yapmış da eğer öyle olmuşsa biraz geri durup 2-3 minyon sonra aynı level'a yetişebilirsin karşıyla zaten. Hiçbir jungle mavinin son canına kadar yardım edin de demiyor zaten. Mid olunca çalıda bekliyorum ne olur ne olmaz diye bi skill atıyorum ordan dönerken sonra lane'ime mınyonlar yenı gelmiş oluyor zaten çok zor bir şey değil bu ki bazen atmadığımda oluyor. Top'taysam kesin yardım ediyorum minyonlar geldiğinde hemen kaçıyorum lane'ime. ADC iken etmiyorum, suppportken ediyorum. Bence bu böyle olmalı. İzlediğiniz streamlerde de jungle yardım etmeyen adamlar pasif oynuyor aptal gibi pushlayıp ölünce KARŞI JUNGLE 12321312 KERE GELDİ BİZİM JUNGLE NERDE?!?1?! diyip anırmıyor. Jungle toparlayana kadar trade girmiyor çoğu zaten. Yardım etmenin asıl olayı bu. Tek kesememek değil yani.

• Kesersin tek ama yardım etmeyene de sen yardım etmezsin laf ederse de yapıştırırsın cevabı bir şey diyemez
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.