Şimdi Ara

rank atlayamayan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 maçtır bir kere fln kaybettim bir kerede berabere kaldım fakat hala mge yim. Bu arada eagledan düştüm.

• rekabetçi zorlaştırıldı rank atlamak daha zor ranklar daha değerli artık
  • 10 winden sonra rank atladım üstüne 7 win aldım. ilk lose'da derank oldu. tamamen saçmalık
  • Valve oyunu bitirmeye yemin etmiş sanırım. :)

Son güncellemeden sonra 12 maç üst üste kaybettim ve rank düşmedim. Güncelleme geldi. 4 maç üst üste kazandım. 2 maçta çok kötü 2 maçta çok iyiydim. Beşinci maçı kaybedince rütbe düştüm. 12 maç üst üste kaybedince rütbe düşmemek mi daha saçmaydı yoksa 4 maç kazanıp beşinciyi kaybedince rütbe düşmek mi karar veremedim.
  • Çok rezil bir durum var ortada 2-3 win +30 vurup 1 yenilgide yine +30 vurup rank düşmek nedir hemde 2 kere rank düştüm şaka gibi. :D
  • rezil durum yok zaten çok kolaydı zorlaştırıldı işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    lag var mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen +30 kill ile 16-14 kaybettiğim maçta MGE'den MG2 düştüm.
    Dün gece yine +30 killde 16-14 kaybettim ve MG1 oldum.

Şu sıralar iyice kötüye gitti elo.
    Şu an gelen adamlara karşı sadece P90 alıp sol click yapıyorum. Bu kadar berbat bir eloya düştüm.

Hayırlısı artık ne diyelim.
  • şu sıralar DMG LE LEM araları çok karışık atlatmıyor
  • lan valve bende neden win aldım 2 rank düştüm diyorum 20 + kill ve 2 Edo en az oynuyorum,neden düştüm ticket Açıyım diyordum update yazılı olmayan müdahale Gül'e Gül'e rank

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki arkadaş oynuyoruz. Gecen hafta supremedik. Supreme'e çıktıktan sonra aralıksız 5 6 win aldık. Ara verdik sonra cidden kötü takımlara denk geldik leme düştük. Bu patchten sonra 2 maç kaybettik arkadaş le ye düştü. Eyvallah kolay olmasın rank up ama bu kadarı da fazla. Revolver olayından bir farkı yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 maçım sonucu nova 3 başladım 5-6 maçta mg oldum sonra ruslar gelmeye başladı takım kendi kendini öldürüyor afk geliyor filan sürekli şuan nerdeyse nova 2 ye kadar düştüm 5 maç win alıyorum çıkamıyorum neden böyle
  • DMG ve üstünde çok fazla nova görünümlü oyuncu vardı, bir bakıma iyi oldu bir bakıma kötü. Lem'den oyunu bıraktığım için arkadaşlarla trolleyip mge'ye düşürdüğüm hesabı kasıyorum 1-2 gündür, 8-9 win 1 lose ile dmg yaptım, güzel edolarla 8-9 win aldım le'ye çıkarmadı. Elektrik gitti solo girdim ruslardı çocuklardı derken son 5 maç yine lose mge'ye düşürecek sanırım
  • Ben kartaldan mge oldum aslında eğlenceli keklik gibiler ama sıkıyor bir süre sonra faceitden farkı kalmadı. :D
  • tek başıma giriyorum 6 maç üst üste kazanıyorum her maç 28-35 adam arası vuruyorum hep topfragger im zaten rank atlatmıyor şaka gibi ne yapalım daha fazla valve?

hayır solo giriyorum bir de. kötü takım geldiğin de bile 16-14 kaybettim. daha ilk eli alıyoruz herkes rush yapıyor düşüyor tek tek. rank LEM bu arada. rankı çok kafaya taktığımdan değil de global yapıp bırakıcam mm işini zaten leş.
  • 8 galibiyet 2 beraberlik 2 galibiyet daha sonra bir maç atıldım bir de kaybettim rank düştü.
  • Arkadaslar 425 win i m var 320. Winden beri dmg lem arasi gidip geliyorum cok fazla takmayin kafaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.