Şimdi Ara

Range rover 2.7TDV6 hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
16.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubilay A

2005ini kullanan bi arkadaş vardı . gaza dokunduğunda 1 lira yakar diyordu

Hocam aradığımda bana sakin kullanımda hep aynı 41 kuruş yakıyor dedi uzun yolda dahada düşermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

2005ini kullanan bi arkadaş vardı . gaza dokunduğunda 1 lira yakar diyordu

Yok ya o kadar da değil. Benzinli olsa olurdu .

Benim kullanımım da şehir içi 10-11 babam da 15 e çıkıyordur kesin . Ancak motor performansı tatmin edici değil . Araç zaten ağır ona lafımız yok doğal ama pek bir şey beklememek lazım . Sollamalarda falan korkuttu beni ama bunun nedeni önce kullandığım araçlardan belki de .

1 lira yakması için 26 litre mazot tüketmesi lazım o kadar değil dediğim gibi 12-13 civarında geziniyor .
  • Bu sabah çekilmiş güncel fotoğrafı lastikler biraz aşınmış gibi geldi bana
     Range rover 2.7TDV6 hakkında yardım
  • Temiz mi bilmem ama yakıt konusunda fabrika verisi 13 litre ise sen hesabını ona göre yap 41 kuruş iyimser. Genelde fabrika verisi reele göre bir miktar daha düşük oluyor. Akıcı trafikte 11-12 litre yakar belki ama trafik sıkışınca ara sokaklara girince 14-15i rahat görürsün 2.5 tonluk araba sonuçta.

1.5 tonluk tam otomatik 1.6-2.0 dizeller 10-11 yakıyor şehir içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Temiz mi bilmem ama yakıt konusunda fabrika verisi 13 litre ise sen hesabını ona göre yap 41 kuruş iyimser. Genelde fabrika verisi reele göre bir miktar daha düşük oluyor. Akıcı trafikte 11-12 litre yakar belki ama trafik sıkışınca ara sokaklara girince 14-15i rahat görürsün 2.5 tonluk araba sonuçta.

1.5 tonluk tam otomatik 1.6-2.0 dizeller 10-11 yakıyor şehir içinde.

Açıkçası kimse parayı sokaktan toplamıyor ama 130k para veripte yakıtı o kadar önemseyeceklerini zannetmiyorum doğrusu.Ama sonuçta araç Range Rover ve 50 kuruş civarı yakması normal bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Çok güzel arabalar çok keyifli ama alırsan benle akraba olursun'' demişti tanıdık Range servisi.Adamın önünde 6 tane Range vardı 1 tanesi 68 bin de krank çatlatmışdı 35 bin tl masraf çıkardı sahibine dedi.Yıllık 20 bin tl ayırırsan araca al dedi.Ustanın yalancısıyım.
  • Arkadasimin ailesinde bulunan dizel range 15 litre yakiyordu ki babasi falan da gaza nasil dokunmasi gerektigini bilen biriydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzerını aldım. ustayla akraba olmayı bırak otelimde oglunu arada bedava konaklatıyorum ki benden cok ıscılık almasın dıye..
  • quote:

butceniz kisitli ise kasinmayiniz. cunku bu yaslarda range roverdi , x5ti , merco tarzi arabalara ilk ve ikinci sahipleri biner, kalan posalari da size biner efendim. ben kasindim , 70 bin liraya aldigim range rover (2005) bana bugune kadar masraflariyla birlikte 120 bini buldu. ayni 4.4 motordan kullaniyoruz 286 beygirlik versiyon, azicik gaza dokunursun 39 litre yakar, yokusta gaza basmaktan korkar hale gelirsin. ortalama 25in altina indiremezsin. sanzimanlari ugultu yapmaya basladiysa ki o yaslarda , o yaslarda olmasa bile cok az daha ilerleyen kilometrelerde cok buyuk bi paraya sanziman sorunlarini cozmeye ugrasirsin. benim aracim haftanin 7 gununun 5 inde sanayiye gider oldu. DOKUNMA , YANARSIN.

bu da benzer bir konuya yazdıgım yorumum.
  • Bu araba çok mıncıklanmış bi kere..
    İlle Range Rover bakacaksanız daha sade, daha orjinal ve 100bin altı km lerde bakın.

Ve bir üstte yazan arkadaşın yazdıklarını 3 kere okuyun.. Bunun yerine ille de suv bakacaksanız daha düşük modelli başka marka bakın, 3-4 yaş öncesi Range Rover ve Q7 lerden uzak durun. Arıza halinde ciddi başınız ağrır..
  • 0-100 de 13 sn yazıyor ya anca görüntü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123termal123

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-autobiography-gorunum%2Cborusan%2Ckazasiz-boyasiz-range-sport-215525716/detay

Arkadaşlar bu aracı babama ciddi ciddi almayı planlıyoruz araç temizmidir.

Burda babamın bi arkadaşı range rover sportların 100.000 den sonrası büyük risktir demiş. Araç bana temiz geldi sahibi doktor yarı n gidip görcez aracın nerelerine bakmalıyım ?

Motorunun 50 60 bin liraya değiştiğini söylemiş.Babamı caydırmış bi nevi şimdi ise daica duster gibi kıytırık arabalar almayı planlıyor.Bakımının 4000 5000 liraya yapıldığını söylemiş.

Şehir için 41 kuruş yakıyormuş bu range.
    Değişeni falan fişmanı yokmuş isteiğiniz yere göstere bilirsiniz dedi.

niye çakma rr almak istiyorsunuz merak ediyorum. bu araç rr değil lr şasisi üzeri rr elbisesi. o kadar rr ki konsol bile lr den devşirme. araziye girmeyeceğinize göre o paraya s serisi yada 7 serisi daha mantıklı.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bilgin-den-2006-grand-cherokee-3.0-crd-limited-224703685/detay

Beyler babam bunu alacam diyor bana cok masarflı olacak gibi geldi su anda bunu kafaya takmış durumda

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bilgin-den-2006-grand-cherokee-3.0-crd-limited-224703685/detay

Beyler babam bunu alacam diyor bana cok masarflı olacak gibi geldi su anda bunu kafaya takmış durumda

Hocam konuyu ilgi ile takip ediyorum gelişmeleri bekliyorum ama bu aracın km çok gibi geldi bana.

• resimleri niye doğru dürüs koymazlarda karartırlarki
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bilgin-den-2006-grand-cherokee-3.0-crd-limited-224703685/detay

Hocam konuyu ilgi ile takip ediyorum gelişmeleri bekliyorum ama bu aracın km çok gibi geldi bana.

Hem km fazla hemde yakıt konusunda üzer gibi ve bu km de olan bi araç 5 günün 3 nü sanayide geçirir gibi geliyor bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Hem km fazla hemde yakıt konusunda üzer gibi ve bu km de olan bi araç 5 günün 3 nü sanayide geçirir gibi geliyor bana.

İlk mesajda üst limitinizi ve araçtan beklentinizi yazsanız aslında güzel öneriler gelecektir hocam.

• Bende seviyorum böyle büyük suvları güçlü böyle hırrr diye çalışan motor,uzun yolda verdigi rahatlık,şehir içinde verdigi güven,iş lerde prestij seviyorum yani. Ama forumda gördümce çogu kişi bu araçlara bakmıyor ama bence ne olucak bu araçları alsak sonuçta fazla durumu iyi olmayan kişiler 250-300 binlere 2. El araç alıyorlar bi sıkıntı olmuyor bunlarda ne olabilirki . Yakıt olarak şuan kulandıgım araç civarında yakıyor para ayarlaya bilirsem 2-3 seneye benimde aklımda var.

• Şu asfalt kovboyluğu (ehliyet kursunda ki hocanın lafıydı,çok severim) merakını bırakın bir kenara.
    Özellikle babanın aklını sen çelmeye çalışıyorsan çok kötü bir duruma düşeceksin benden sana söylemesi,ama yok baban kaşınıyorsa onunda ağzı çok kötü yanar bu lüx SUV özentiliğiyle.
    Yaklaşmayın bu tür araçlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Bu araba çok mıncıklanmış bi kere..
    İlle Range Rover bakacaksanız daha sade, daha orjinal ve 100bin altı km lerde bakın.

Ve bir üstte yazan arkadaşın yazdıklarını 3 kere okuyun.. Bunun yerine ille de suv bakacaksanız daha düşük modelli başka marka bakın, 3-4 yaş öncesi Range Rover ve Q7 lerden uzak durun. Arıza halinde ciddi başınız ağrır..

türkiyede bu var ben kullanıyorum ve yeni kasa corsa 2 kez yolda bırakırken bende hic bişi yok hala devam...

bol bol kullanın sonra konusun...

hicbir arıza cıkartmaz merak etmeyin !!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.