Şimdi Ara

Range Extender ( Wifi Menzil Arttitici ) Tavdiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Malesef Tilgin marka o kalitesizlik abidesi çekim alanı sadece bulunduğu odayı kapsayan fiber modemi kullaniyorum. Evim dublex olduğu için bırakın üst katı yan odayı zor çekiyor.

    Geçen hafta menzili genişletmek için Tp Link Wa901nd 450 Mbps Ap aldım Range extender olarak kurmaya çalıştım fakat olmadı canlı destek kurmam için yardımcı olmak istedi onuda basaramadık en son uzman ekip sizi arayak dedi bugun tekrar uzman ekip beni aramadı dedikten 2 dakika sonra uzman ekip aradı konuşmamız herhalde 30 saniye sürdü. Modem Tilgin mi dedi evet dedim olmaz o dedi ve kapadı :) tilgindan daha kalitesizleri varmış bilemedim. Forumlarda tilgin ile bu cihazi kulanan çok insan var fakat bizim uzman tilgini beğenmedi.

    Uzun lafın özeti tp-link umarım tez vakitte bu kalitesiz çalışanlarıyla birlikte piyasadan çekilir çekilmesede ben insallah muhtaç kalmam. @TP-Link Türkiye

    Tp link hariç tilgin fiber modem uyumlu range extender aramaktayım. Lüften tavsiyelerinizi esirgemeyin .

    Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dandy61 Merhaba,

    Öncelikle yaşanan gecikmeler konusunda kusura bakmayınız, ilgili birimlerimize konu hakkında bilgi aktarıyoruz. Tılgın konusunda yaşanan uyumsuzluk konusunda arayan personelimizin gerekli bilgiyi aktarmış olması gerekmektedir. Konuşmayı gerçekeleştiren arkadaş konuşmanın bu şekilde ilerlemediğini ve tarafınıza karşı gerekli açıklamaları ilettiğini belirtmektedir.

    Tılgın markasına ait modeller ile access pointler arasında bir uyumsuzluk söz konusudur. Biz bu ürünler ile ilgili uyumsuzluk sorunun giderilmesi için ilgili departmanlarımıza bilgi ilettik fakat bizim tarafımızda uygulanabilecek herhangi bir çözüm olmadı. Bu uyumsuzluk Tılgın tarafından kaynaklanmaktadır. Bu markaya gerekli bildirimleri de gerçekleştirdik. Bu problem ancak Tılgın tarafından çözülebilir.
  • Aliexpressten comfast aldım ben çift antenli ama kablosuz

    Mesafesi 3-4 duvar civarı.

    Sorunsuz çalıştı o tılgın modemle

    .is yerinde wa901nd var fazlalık onu bir ara müsait zamanımda tılgın modemle de denerim unutmassam.

    Ama sunu soyleyim, tilgin aklınıza gelebilecek en kanserojen modemdir ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.