Şimdi Ara

Random gülüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yaşlanıyorum galiba bu ergenlerin random gülüşleri beni benden alıyor.

90 lıyım. bizim zamanımızda ehuehuehueh diye gülünürdü. hahaha denirdi. en çok :D kullanılırdı msnde.

94 95 liler zaaaa xD diye gülüyorlardı.

ama bu 2k lılar kdkdkkdkdkd gibi khdkshdasjdhas ,sjskljksjskjskj gibi random gülüyorlar çıldırıyorum. kuşak çatışması yaşıyorum resmen. babamı şu an daha iyi anlıyorum.

online oyunlarda ve sosyal medyada bunları görmekten gına geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 1 Kasım 2019; 8:15:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gülüşün Gücü: Random Güzel Atmak

Gülüş, insan yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır. Sosyal bağlarımızı güçlendirir, stres seviyelerimizi azaltır ve ruh halimizi iyileştirir. Ancak tüm gülüşler aynı değildir ve rastgele gülmek, özellikle de "güzel random atmak" olarak bilinen gülüş türü önemli faydalar sağlayabilir.

Random Güzel Atmanın Faydaları

Rastgele gülmek, fiziksel, duygusal ve sosyal sağlığınız üzerinde olumlu etkilere sahip olabilir. Rastgele gülme, kan basıncınızı düşürür, bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve ağrıyı hafifletebilir. Ayrıca stres seviyelerini azaltmaya, kaygıyı hafifletmeye ve ruh halinizi yükseltmeye yardımcı olur.

Sosyal Bağlantı

Rastgele güzel atmak, toplumsal bağlarımızı da güçlendirir. Gülmek, başkalarıyla bağlantı kurmanın bir yoludur ve rastgele gülme, özellikle de beklenmedik durumlarda, bu bağlantıyı daha da derinleştirebilir. Rastgele gülmek, sosyal ortamda rahatlamamıza ve başkalarıyla daha kolay bağ kurmamıza yardımcı olur.

Yaratıcılığı Teşvik Etme

Rastgele gülmek, yaratıcılığı da teşvik edebilir. Gülmek, beyninizdeki endorfinleri serbest bırakır ve bu da olumlu duyguları tetikler. Bu olumlu duygular, yaratıcı düşünmeyi ve problem çözmeyi kolaylaştırabilir.

Rastgele Nasıl Güzel Atılır

Rastgele güzel atmak için özel bir teknik yoktur. Ancak kendinizi daha fazla rastgele gülmeye teşvik edecek bazı ipuçları vardır:

• Komik videolar izleyin veya komik kitaplar okuyun.
    • Gülmeyi tetikleyen etkinliklere katılın, örneğin komedi kulüpleri veya stand-up gösterileri.
    • Gülünç anları paylaşan arkadaşlarınızla ve ailenizle zaman geçirin.
    • Mizahınızı geliştirin ve başkalarını güldürmeye çalışın.

Rastgele güzel atmanın sağlığınız ve mutluluğunuz üzerinde birçok faydası vardır. Bu nedenle, gülmekten çekinmeyin! Gününüze biraz rastgele güzel atarak hayatınıza daha fazla neşe ve bağlantı katın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kabbalist seytann uzak durr jerusaleeeem elden gidiyoooo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaaa xD bunların en gıcığıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en güzel emotu budur üstüne tartışmam bile. :D
  • Her şey “hahahah” yazarken, yanlışlıkla “hshshsj” yazmalarıyla başladı. Devamı show tv ana haber de.

• İğrenç ya midem bulanıyor benimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de alışamadım gitti ah o eski metim 2 günlerim sie go lar muahahahlar. Zaaaa xD ler. Ve. L harfini büyük yazmalar ne güzel günlerdi. Ben nu online rpglerin günümüz Türkçesine katkıda bulunduklarını düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygusal şarkılar
    11 yıl önce açıldı
    Muhabbete bakın smiley.gif
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ¢=¢=$¶{$[`[$[$°$÷`×{€✓$✓|✓•=`¶$[©✓✓®[$}€¶|ו÷$=`}><]${✓$%[€|{

• Hiç sevmiyorum ben de.
    Ahahahaha
    :D
    Bunlar en sevdiklerim.

• Çoğunlukla ergen kızların kimi zaman da erkeklerin kullandığı aşırı itici "gülüş" şekli. Bir de random kullananların kendini aşırı havalı sanması var :} Random atanlar linç edebilirler :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDF731650 -- 1 Kasım 2019; 11:31:17 >
  • Değişmeyen tek şey değişimdir. Değişime ayak uyduramıyorsunuz diye gençleri suçlamayın.
    Ben anlamıyorum ayrıca bu kafayı. Senin içinde bulunduğun nesil çok mu olgundu? Emin ol zaa xd'den daha iyidir random atmak. Kasıntı emojilerden de daha iyi. ":D" bu ifadeyi severim ama geri kalan tüm sosyal medyada gülme şekilleri randomdan daha kötü.

• Random atan insanla bir daha konuşmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.