Şimdi Ara

Random Burning Crusade Heroic sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heroic dungeonlar yeni çıktı(levelim70) heroic dungeonlara giremiyorum,kuru kafa işareti ve kilit işaretleri var,üzerine geldiğimde you do not have the required item.diyor,gerekli olan bu itemın ne olduğu konusunda bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler

• anahtar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

anahtar

BC factionlarının bazıları bu HC dungeonlara girmek için key veriyor, bu key'leri Honored iken alabiliyorsunuz. Örneğin Hellfire Citadel HC'leri için Thrallmar'la honored olmanız gerekli.
  • thrallmara honored olmak istiyorsam 12000/12000 mi yapmam lazım reputationu
  • 12000 istiyorsa zaten honored olmuşsun, quartermaster'a git ve anahtarını al
  • biraz acemiyim de oyunda,honored olman lazım diyince bende honored olmak 12000/1200 mi yapmak lazım diye sormak istedim:) peki quest yapmaktan başka bu reputationu ne arttırabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaburak

biraz acemiyim de oyunda,honored olman lazım diyince bende honored olmak 12000/1200 mi yapmak lazım diye sormak istedim:) peki quest yapmaktan başka bu reputationu ne arttırabilir?

2 gündür dk levellıyorum quest yaparak honored oldum. Başka bir şey yapmana gerek yok ki ?

Ha illa quest dışı istiyorsan hellfire citadel gir (normal) kestiğin elitelar sana rep veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 21 Ağustos 2010; 18:22:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

biraz acemiyim de oyunda,honored olman lazım diyince bende honored olmak 12000/1200 mi yapmak lazım diye sormak istedim:) peki quest yapmaktan başka bu reputationu ne arttırabilir?

2 gündür dk levellıyorum quest yaparak honored oldum. Başka bir şey yapmana gerek yok ki ?

Ha illa quest dışı istiyorsan hellfire citadel gir (normal) kestiğin elitelar sana rep veriyor.

Eğer yanlış bilmiyorsam onlar da Honored'ın sonuna kadar reputation veriyor.
  • peki teşekkür ederim,son bir soru,sadece bir yerde bu honored olayını fullemem yeterli mi yoksa bu girmek istediğim heroic dungeona göre değişir mi?
  • quote:

peki teşekkür ederim,son bir soru,sadece bir yerde bu honored olayını fullemem yeterli mi yoksa bu girmek istediğim heroic dungeona göre değişir mi?

Honored'a ulaşsan yeter, yani reputation seviyesi olarak Honored göstermesi bile yeter, ne kadar ilerlediğin farketmez. Bir kere honored olduktan sonra zaten o faction'ın quartermaster'ına gidip ilgili key'i alabiiyorsunuz. Örneğin Thrallmar'daki quartmaster innkeeper dışındaki diğer büyük binanın girişinde, hemen sol tarafında.
  • Her dungeonda farklı thrallmar'a honored olursan sadece hellfire citadeldeki dungeonların heroic versiyonlarını yapabilirsin. Ama level kasıyorsan gereksiz. İlla dungeon ile kasıcam diyorsan 71 de utgarde keep ile northrend dungeon serisi başlayacaktır.
  • Uğraşmaya değmez.
  • teşekkürler arkadaşlar anahtarı aldım.Bir konuda daha bilgi almak istiyorum,mage ile oynuyorum,staff ve wand kullanıyorum,ama dagger ve sword kullanan mageler de var,fakat ben takamıyorum bunun için ne yapmam lazım,şimdiden teşekkürler
  • thunder bluffta weapon masterdan train ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRY_DiaBLo

thunder bluffta weapon masterdan train ol

gittim,undercitydeki weapon mastera git dedi bakalım olur umarım

edit:undercityde dagger ve swordu train yaptım teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaburak -- 22 Ağustos 2010; 15:43:45 >
  • bu arada aklıma takılan birşey daha var,guildten sormuştum bunu,northlandte uçmak için 77 lvl olmak gerektiği söylenmişti.fakat az önce northlandte 74 lvl uçan bineğiyle birini gördüm,yanlış mı bilgilendirildim acaba,bu konuda da yardımcı olursanız çok sevineceğim..
  • quote:

bu arada aklıma takılan birşey daha var,guildten sormuştum bunu,northlandte uçmak için 77 lvl olmak gerektiği söylenmişti.fakat az önce northlandte 74 lvl uçan bineğiyle birini gördüm,yanlış mı bilgilendirildim acaba,bu konuda da yardımcı olursanız çok sevineceğim..

Eğer ilk lvl 80 charın ise lvl 77
    Alt ise 68 lvlde dalarandaki trainerdan lvl 80 charınlahttp://www.wowhead.com/item=49177 bunu alıp alt charına mail atacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 23 Ağustos 2010; 2:14:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: song_31

quote:

bu arada aklıma takılan birşey daha var,guildten sormuştum bunu,northlandte uçmak için 77 lvl olmak gerektiği söylenmişti.fakat az önce northlandte 74 lvl uçan bineğiyle birini gördüm,yanlış mı bilgilendirildim acaba,bu konuda da yardımcı olursanız çok sevineceğim..

Alt ise 68 lvlde dalarandaki trainerdan lvl 80 charınlahttp://www.wowhead.com/item=49177 bunu alıp alt charına mail atacaksın.

ilk charım :) bu durumda 77 olmayı beklemekten başka seçeneğim yok :) teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: song_31

quote:

ilk charım :) bu durumda 77 olmayı beklemekten başka seçeneğim yok :) teşekkür ederim

yanlış hatırlamıyorsam 70lvlda eğer 5k goldun varsa gidip öğrenebiliyorsun 80in olmasa bile

• quote:

Orijinalden alıntı: onurco91

yanlış hatırlamıyorsam 70lvlda eğer 5k goldun varsa gidip öğrenebiliyorsun 80in olmasa bile

nortrend te uçman için gerekli olan cold weather flying i ilk kastığın karekterin 77 de öğreniyor.arkadaşa gerekli olanda bu zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.