Şimdi Ara

Ramsey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda varlığını bildiğim en uğursuz, hayırsız insan. Bu herif ne zaman gol atsa mutlaka birileri ölüyor, bir facia oluyor.

11 mayısta yine atmış.

13 mayıs, Soma faciası.

• yav he o gol attı diye oldu he he atmasa bir şey olmayacaktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Horner -- 14 Mayıs 2014; 17:32:18 >
  • Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey ima etsem eyvallah. Bu adam ne zaman gol atsa böyle oluyor. İnternette biraz araştırma yapabilirsin.
  • en gıcık oluğum şey bu adam gol attığında birisinin bişeyler araması bu sene birsürü gol attı hiçbirşeyde olmadı birisi istifa ettimide hemen ramseye bağlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Öyle bir şey ima etsem eyvallah. Bu adam ne zaman gol atsa böyle oluyor. İnternette biraz araştırma yapabilirsin.

Adam eskiden az gol aatıyordu olay oluyordu bu sene her zaman atıyor zaten konu kilit üye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 maça çıkmış, 10 gol atmış. Kesin bu 10 golün içinde yine birkaç tane bu tarz olay vardır.
  • Bu sene baya attı ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene 4 gol fenere attı o zaman kıyamet falan kopması lazımdı heralde
  • Sıktı bu geyik.
  • Yav he he.Fala falan da inanıyorsunuzdur siz şimdi.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Fala, kadere, kısmete inanmam.
  • quote:

Fala, kadere, kısmete inanmam.

Ramsey gol atınca felaket olacağına neden inanıyorsun o zaman?
    Herhangi bir şeye inandığımı söylemedim ki. Sadece ne zaman bu adam gol atsa, takip eden birkaç gün içerisinde bir olay oluyor, birisi ölüyor dedim. Eğer felaket olacağına inansaydım, 11 mayıs günü o tarz bir konu açardım. "Ramsey gol attı millet bir felaket olacak, birisi ölecek" diye. Lütfen başka yerlere çekmeyin. Konuyu açtığıma pişman ettiniz. Okuduğunuzu, benim yazdığım şekilde anlayın ve yorumlayın lütfen.
  • quote:

Herhangi bir şeye inandığımı söylemedim ki. Sadece ne zaman bu adam gol atsa, takip eden birkaç gün içerisinde bir olay oluyor, birisi ölüyor dedim. Eğer felaket olacağına inansaydım, 11 mayıs günü o tarz bir konu açardım. "Ramsey gol attı millet bir felaket olacak, birisi ölecek" diye. Lütfen başka yerlere çekmeyin. Konuyu açtığıma pişman ettiniz. Okuduğunuzu, benim yazdığım şekilde anlayın ve yorumlayın lütfen.

Ramsey gol atınca felaket oldu demişsiniz.Ha 11 mayısta açtınız ha bugün açtınız ne fark edecek?Mesajınız Ramsey gol attıkça olay olduğuna inandığınızı gösteriyor.
    Çok şey fark eder. Bu gereksiz tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.