Şimdi Ara

Rampage X Titan C4 Sesi Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO oynarken yeni aldığım Rampage X Titan Kulaklığı üzerinden başlıktaki sorunu yaşıyorum. C4 kurulduğunda veya çözülürken vb dibine kadar bile gitsem sesi gelmiyor. YouTube yorumlarına baktım herkes bu sorunu belirtmiş. Yazılım üzerinden 3Dyi aktif etmeyi denedim, Virtual 7.1 özelliğini açtım maalesef sorun hala aynı. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Güncel

• Adresteki dosyayı indirip sisteminize kurduktan sonra deneyiniz.
    www.desteksegment.com
    Rampage RM-2019G X-TITAN RGB 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment Destek
    https://www.desteksegment.com/urun/rampage-rm-2019g-x-titan-rgb-7-1-surround-sound-system-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi

• Yazılım yüklü zaten hatta baya ayarlamalar yaptım ama sorun hala aynı maalesef.

• Ses kartınız üzerinden ayar yapmayı denediniz mi?Bu şekilde bir cihaz hiç kullanmadım.Eğer kendi sürücüleri varsa yani kendini ses kartı gibi gösteriyorsa ses çıkışı olarak onu seçmeniz gerekebilir.Bunu da ekranın sağ alt kısmında ses işaretine sağ tuşla tıklayarak da yapabilirsiniz.
  • İlginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Denedim ama tüm sesler sorunsuz çalışıyor tek o C4 sesi nedense gelmiyor çok canımı sıkmaya başladı oyunun en önemli kısmında sağır gibi oluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.