Şimdi Ara

rampage hydra r6 rgb almalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
8.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet anti-ghosting var. Kullandıkları switch Jixian Brown switch. Switch hakkında bilgi bulamadim fakat brown switch kullanılmasi büyük bir artı bu fiyatlardaki ürün için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir sorunum var. Geçenlerde Rampage R6 Hydra RGB modelini aldıktan sonra sürücüyü yükledim biraz üstünde uğraştıktan sonra ">" tuşunun basmadığını fark ettim. Şansıma bozuk geldi deyip geri yolladım ve değişim yaptırdım. Gelen klavyede ">" tuşu çalışıyordu. 1-2 gün kullandım daha sonra şunun sürücüsü vardı bir yükleyeyim tekrar dedim. Yükledim ve yine birkaç ayar yaptıktan sonra ">" tuşunun yine çalışmadığını fark ettim. O anda sürücüde bir sıkıntı olduğunu anladım. Zaten 1-2 dakika sonra ekranda gözüken klavye tuş dizilimi ile Hydra RGB tuşları arasında fark olduğunu anladım. Önce şirkete bir mail attım fakat onun için henüz dönüş almadım. Daha sonra bu klavyeye benzer bir klavyenin sürücüsünü buldum ve onu yükledim. O sürücüde aynı şekilde varsayılan ayarlara dön dediğimde ">" tuşu tekrar çalışmaya başladı. Oh be deyip rahatladım fakat daha sonra Shift ve Windows tuşlarının çalışmamaya başladığını gördüm. Şimdi şirketin maile dönüş yapmasını bekliyorum sadece. Sizin ne yapabileceğim hakkında bir öneriniz var mı? Ayrıca RGB modelini alanlara tavsiyem sürücüyü yüklememeleri. Yoksa ">" tuşu unbind oluyor ve çalışmıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SokemoN

    Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir sorunum var. Geçenlerde Rampage R6 Hydra RGB modelini aldıktan sonra sürücüyü yükledim biraz üstünde uğraştıktan sonra ">" tuşunun basmadığını fark ettim. Şansıma bozuk geldi deyip geri yolladım ve değişim yaptırdım. Gelen klavyede ">" tuşu çalışıyordu. 1-2 gün kullandım daha sonra şunun sürücüsü vardı bir yükleyeyim tekrar dedim. Yükledim ve yine birkaç ayar yaptıktan sonra ">" tuşunun yine çalışmadığını fark ettim. O anda sürücüde bir sıkıntı olduğunu anladım. Zaten 1-2 dakika sonra ekranda gözüken klavye tuş dizilimi ile Hydra RGB tuşları arasında fark olduğunu anladım. Önce şirkete bir mail attım fakat onun için henüz dönüş almadım. Daha sonra bu klavyeye benzer bir klavyenin sürücüsünü buldum ve onu yükledim. O sürücüde aynı şekilde varsayılan ayarlara dön dediğimde ">" tuşu tekrar çalışmaya başladı. Oh be deyip rahatladım fakat daha sonra Shift ve Windows tuşlarının çalışmamaya başladığını gördüm. Şimdi şirketin maile dönüş yapmasını bekliyorum sadece. Sizin ne yapabileceğim hakkında bir öneriniz var mı? Ayrıca RGB modelini alanlara tavsiyem sürücüyü yüklememeleri. Yoksa ">" tuşu unbind oluyor ve çalışmıyor.

    Sorunu çözdüm. Eğer şansa benzer bir sorun ile karşılaşıp bu yazıyı gören olursa bana mesaj atabilir. Çünkü şu anda yazamayacağım kadar karışık bir çözümü var. Forumda aktifim. Mesajımın üzerinden 5-6 yıl geçmiş olması önemli değil yardımcı olurum.




  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Tam olarak sorunu nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz.
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    İlginç bir durummuş hocam, bende almayı düşünüyorum ve kronik bir sorunsa galiba bendede olacak çözümü nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tekrar arkadaşlar. Everest'in Rampage Blade modeline ait sürücüsünde bulunan konfigürasyon dosyası ile R6 Hydra'nın dosyasında çalışan tuşları kombinleyerek yaptığım bir çalışma ile sorunu çözmüştüm. Şimdi yapmanız gerekenleri kısaca anlatıyorum.

    Öncelikle aşağıdaki linkten Everest Rampage Blade klavyesine ait olan sürücüyü indirin ve kurun ama çalıştırmayın.
    http://www.eyfel.net/driver/7926_1/

    Daha sonra hazırladığım konfigürasyon dosyasını indirin.
    https://drive.google.com/file/d/0B6hD1Uf-YC5-aVMyT2drRi1qYlE/view?usp=sharing

    Son olarak masaüstünde bulunan simgeden hedef bul yaparak kök klasörde bulunan cfg dosyası ile benim attığımı değiştirin. Bu değişimi yaptıktan sonra Rampage Blade klavyesine ait olan yazılımı çalıştırın ve hiçbir ayarı ellemeden Restore veya Default ayarları uyguladıktan sonra Apply deyin. Bu şekilde hangi tuşunuz çalışmıyor ise eskisi gibi düzelecektir. Tüm tuşları tek tek kontrol ettim bir sıkıntı yok.

    Bunlar dışında klavyeyi almak isteyen arkadaşlar için görüşlerimi belirteyim. Klavye gerçekten çok güzel. Gerek blue switch yapısı gerek abuk subuk tuşların olmaması ve sadeliğini koruması çok hoşuma gitti. Türk malı dediğimiz vakit çoğu insanın aklına kalitesiz ürünler gelir. Hatta bende Everest markası konusunda çok ön yargılıydım fakat bu klavyeyi Vatan'da teşhir ürünü olarak gördükten 1 gün sonra hemen aldım. Renkleri çok canlı fonksiyon tuşları oldukça basitleştirilmiş ve görsel, malzeme kalitesi olarak çok iyi. Muadili klavyelere +400 lira vermeden önce bir deneyin derim. En kötü n11 gibi sitelerden alıp uzak mesafeli satış sözleşmesi ile bir denemiş olursunuz. Beğenmezseniz iade edersiniz ama beğeneceğinize eminim. Yukarıda bahsettiğim tuş basmama sorunu tamamen yanlış klavye konfigürasyon dosyasının orjinal sürücüye eklenmiş olmasından dolayı. Yani kronik olarak klavyenin bir sorunu yok. Bunların dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

    @AndroidExpert @pesimist27




  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Şuan fiyatı 325 yinede değer mi dersiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pesimist27

    Şuan fiyatı 325 yinede değer mi dersiniz

    Elektronik aletler konusunda çok kıl, tüy kapan bir insan olarak söylüyorum ki değer. Hiç öyle razer, corsair vesaire 700-800 vermeye gerek yok. Everest bu modelinde ciddi anlamda iyi iş çıkarmış. Yazılımı da düzelttiler mi bir sorun kalmaz.
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Stoklarda bitmiş gelir gelmez alacağım. Mouse olarak ne kullanıyorsunuz ? Bloody A90 + Mousepad 122 TL satılıyor onu düşünüyordum da sizede sorayım dedim
  • Mouse olarak çok takıntım yok avucuma tam otursun yeter. Sıradan bir x7 kullanıyorum.
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ettim 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    hocam klavyenin sesi çok rahatsız ediyormu gece kullanımda
  • Senden başka kimse kalmıyorsa evde bence sorun yok. Kullanan kişiyi rahatsız etmez ama evde uyuyan başka kişileri edebilir. Kullandığı switch yapısı malum en çok ses çıkaranlardan. Benim için bir sıkıntı yok ben çıkan sesten keyif alıyorum.

    @osasuna2
  • Ben ürünü inceledim.ürünü satan arkadaşlar ürünü kendi hazırladıkları demo Pc ye kurmuşlar tavsiye ederim. bu tarz klavye kullananlar için 0 rahatsız edicilik :) Ürün gayet iyi ve başarılı
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Blade R10 yada Hydra birini alacağım yakında Teşekkürler hocam.
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için.
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Bende bu gün aldım hydra r6 programını kurup ışık ayarlarını değiştirdim. Bir baktım windows ve sağ shift tuşu çalışmıyor. Ama öncesinde çalışıyordu. Senin yazdığın konuyu buldum googledan yaptıklarını harfiyen uyguladım ama bende bir düzelme olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Bende sorunu kendim Cfg dosyasını edileyerek çözdüm. @SokemoN yapmış olduğu Cfg dosyası, orjinal blade dosyası ve orjinal hydra r6 dosyasında bakarak yeni bir Cfg dosyası oluşturdum. Bu dosyayı blade'in programı ile yüklemeniz gerekmektedir. Hydra r6 programı ile olmuyor.

    https://cloud.mail.ru/public/KCed/qYRwppb43
  • Ben baya geç yazıyorum ama kusura bakma bunun için artık başka görenler için örnek olsun logitech g610 modeli var cherry brown switch en kaliteli switchlerden yanında çanta hediyesiyle 299 gelıyo 350 civarı hydraya vermektense buna 299 vermek daha mantıklı gibime geliyor tek sıkıntısı bileklik desteği yok ondada çok sıkıntı olacağını zannetmıyorum
  • 1 ay geçti hala bekliyorum r6 rgb piyasaya çıkmasını çıkmayacak gibi birşey oldu onun yerine 400e g810 yada 300e g610 arasında gidip geliyorum hydra görünüş vs çok hoşuma gidiyor g810 ise daha sade tasarımda ama işte bekliyoruz işte çıksın diye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.