Şimdi Ara

Rammus Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha iyi junglerler var Rammus tercih etmezdim şahsen. Tabi jungle oynayacaksan.
  • Rammus jungle champiom mu?
    Rammus oyun başında çok kolay ölür jungle da. Git armor,mr al teamfightlara katıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

Rammus jungle champiom mu?
    Rammus oyun başında çok kolay ölür jungle da. Git armor,mr al teamfightlara katıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 3 Ağustos 2012; 0:45:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddimisiniz? Jungle Rammus Coşuyor.. Bir top bir mid ardından bot derken karşıda adam kalmıyor tabi jungle ı adam akıllı yapmak lazım ve mana regen çok önemli. Mana cast leri çok fazla ve regen ı az. Bu yüzden blue suz dolaşmayın ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loneliest

Ciddimisiniz? Jungle Rammus Coşuyor.. Bir top bir mid ardından bot derken karşıda adam kalmıyor tabi jungle ı adam akıllı yapmak lazım ve mana regen çok önemli. Mana cast leri çok fazla ve regen ı az. Bu yüzden blue suz dolaşmayın ^^

Ben jungle yapmiyorum rammusla gidiyorum ad carry olarak oynuyorum 5 tane thornmail aliyorum yaklaşık 300 ad oluyor herkeze 3 vuruyorum adamlar bna vuruncada %150 geri dönüyor op yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R Lothbrok -- 3 Ağustos 2012; 0:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laroxy

Sen morganaylada jungle yap :)

kardes 3 saniyelik cc baska kimde var demissin bende yazdım,jungle ile nasıl iliski kurdun intim yetmedi
  • quote:

quote:

Ciddimisiniz? Jungle Rammus Coşuyor.. Bir top bir mid ardından bot derken karşıda adam kalmıyor tabi jungle ı adam akıllı yapmak lazım ve mana regen çok önemli. Mana cast leri çok fazla ve regen ı az. Bu yüzden blue suz dolaşmayın ^^

Ben jungle yapmiyorum rammusla gidiyorum ad carry olarak oynuyorum 5 tane thornmail aliyorum yaklaşık 300 ad oluyor herkeze 3 vuruyorum adamlar bna vuruncada %150 geri dönüyor op yani

Naptın sen pehlivan

• quote:

quote:

Thornmail Unique Passive bir itemdir. Pasif özelliği sadece 1 kez işe yarar.

• şuan overrated bir champ olduğunu düşünüyorum gayet viable.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Haklısın ashe ilede jungle yapiyoruz dimi :)

Yanılınca kıvırmalarına bayılıyorum

Ad brand konusu desem ?? insan geçmişinden kaçamıyor misafir kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

quote:

quote:

Haklısın ashe ilede jungle yapiyoruz dimi :)

Yanılınca kıvırmalarına bayılıyorum

Ad brand konusu desem ?? insan geçmişinden kaçamıyor misafir kardeş

Hani nerde

• quote:

mücahit bi sus sen
  • tabiki alınır fakat flat armor runes ( her accountta olur zaten ), per level armor runes movement speed runes kesinlikle gereklidir jungler rammus için (hp regen de düşünülebilir). early gang ve late game' de tanklamasıyla takıma çok faydalı champion. eksi yönleri de var tabiki ama bunlar onu up yapmıyor özetle aç zevklidir rammus.
  • Biri de çıkıp dememiş hide and seekte op

• Rammus un taunt attığı ganglerde çok etkili oluyor bir de yanılmıyorsam q skili olması lazım şu yuvarlanan onunla etkili gangleri oluyor.Jungle da iş yapar ve late game de tflerde çok etkilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qoLdenRusH

Vidyo
    Vidyo
    Vidyo
    Vidyo

ama harbiden haketmiş

qoLden
    qoLden
    qoLden
    qoLden
    qoLden
    qoLden
    qoLden
    qoLden

daha fazla vurun beyler ölmedi
  • quote:

Biri de çıkıp dememiş hide and seekte op

kast ettiğini yarısı anlamadı eminim ama güzel espri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

quote:

quote:

Thornmail Unique Passive bir itemdir. Pasif özelliği sadece 1 kez işe yarar.

Şaka yapmak istemiştim kardeşim ama ciddiye almişsin kusruma bakma vaktini çaldım :)

• benim için en baba tanktır 3 v 1 de karşındakiler ad ise ağlatırsın ultisi güzel dmg atıyor tf de etkili

• DEMANCİAAA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.