Şimdi Ara

Ramleri bozuk Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramleri bozuk 8800gt amp! var elimde özel soğutmalı.Üzerinde NV silencer 5 var.

Ekrana görüntü geldiğinde dikey çizgiler mevcut kartta.Sordum tamir olurmu diye (çok yakın bir arkadaşımın arkadaşına(ekran kartı tamirinde çalışıyordu) tamir olur dedi.Kadıköyde bi yer varmış (isim vermiyeyim şimdi) orası tamir ediyormuş.40 tl gibi bi ücrete tamir olur dedi.

Ama kullanılırmış yani 2 ay sonra yeniden bozulmazmış kart.Sizce bu kartı bu haliyle satayımmı yoksa yaptırıpdamı satayım.

Zotac 8800gt amp! üzerinde nv silencer 5 var yük altında max 70 derece görüyordum kartta.Satarsam kaça satayım bi fiyat söyleyin arkadaşlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşım istersen ben karta talibim 50-60 arası alabilirim tamir oluyorsa
  • Tamir oluyor fakat servisede para vermek gerek.Değermi değmezmi bilmiyorum arkadaşlara sorucaz...

• Arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin

• Kartı Tamir eden arkadaşmı dedi Ramler bozuk diye
  • Evet

Arkadaşımın bi arkadaşı var adı engin telefonla konuştuk filan böyle böyle dedim kesinlikle ramlerden dedi.Bga makinesi varmış onunla ramlerin üstünden geçilmesi gerekiyomuş.

İşten çıkmasam ben yapardım sana bedavaya dedi.Kadıköyde bi firma ismi söyledi oraya git kesinlikle yaparlar dedi

Ayrıca kart daha önce tamir görmedi.Lehim bile değmedi karta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @North@ -- 15 Mart 2010; 20:49:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @North@

Ramleri bozuk 8800gt amp! var elimde özel soğutmalı.Üzerinde NV silencer 5 var.

Ekrana görüntü geldiğinde dikey çizgiler mevcut kartta.Sordum tamir olurmu diye (çok yakın bir arkadaşımın arkadaşına(ekran kartı tamirinde çalışıyordu) tamir olur dedi.Kadıköyde bi yer varmış (isim vermiyeyim şimdi) orası tamir ediyormuş.40 tl gibi bi ücrete tamir olur dedi.

Ama kullanılırmış yani 2 ay sonra yeniden bozulmazmış kart.Sizce bu kartı bu haliyle satayımmı yoksa yaptırıpdamı satayım.

Zotac 8800gt amp! üzerinde nv silencer 5 var yük altında max 70 derece görüyordum kartta.Satarsam kaça satayım bi fiyat söyleyin arkadaşlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

tavsiye istiyorsan yanlış yerdesin derim
    sayfanın başında "dahiki donanım" kısmına yaz derim

tavsiye adına ise;
    ram'leri yaptırabiliyorsan, ekran kartından memnun isen satma, yaptır kullan
    hem sonra sattığın arkadaş gidip soracak belki başka bir fiyat verecekler, ona da cazip gelmeyecek felan-filan....
    olmadı yaptır, dene öyle sat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam HD5770 aldığım için onun taksitlerini ödüyorum şuanda aslında yaptırıcak pek nakitim yok

O yüzden bu haliyle satmak istiyorum.Düşük rakama da gitmesini istemiyorum.ben en iyisi dahili birleşenlere konunun linkini vereyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.