Şimdi Ara

Ramdan Anlayan Biri Baksın Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Bilgisayarımda Ramlerle İlgili Sinir Bozucu Bir Sorun Yaşıyorum

Bilgisayarımda Şu Anda 1 Gb Ram Var...Ve Geçen Hafta Hepsiburadadan Kingston Marka 2 Gb'lık Bir Ram Aldım... Sorun İse ; 1 Gb Ram Takılıyken Bilgisayar Sorunsuz İken 2 Gb'lık Rami Takdığımda Reset Sorunu Ortaya Çıkarıyor Neden ?

Power : Xilence 500 Watt (Gerçek 500 Watt)

Ekran Kartı : Atı Radeon HD 3450

İşlemci : İntel Pentium D 3.4 Ghz

• hocam ramlerin markaları mhzleri birebir aynımı yazabilirmisiniz ram uyusmazlıgı var sanırım yada slotta bozuk olabilir
    birde anakartınızda kac slot var 1gb rami cıkarıp cıkardıgınz yere 2gb takıp deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ocak 2012; 14:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

hocam ramlerin markaları mhzleri birebir aynımı yazabilirmisiniz ram uyusmazlıgı var sanırım yada slotta bozuk olabilir
    birde anakartınızda kac slot var 1gb rami cıkarıp cıkardıgınz yere 2gb takıp deneyin

Pc De 4 Slot var Toplam... 2 Ddr1 Ve 2 Ddr 2...İlk Baştaki Ram Ddr 1 Ve 1 Gb...Aldığım İSe Ddr 2 Ve 2 Gb...Ddr1 Deki Rami Çıkardım Ve Ddr2'yi Taktım...Olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekranika -- 19 Ocak 2012; 14:56:59 >
  • aynı markamı ramler ddr1 ve drr2 desteklimi anakart
  • quote:

aynı markamı ramler ddr1 ve drr2 desteklimi anakart

Hayır Farklı Marka Biri Kingston Diğeri Hi Leveldi Sanırım... Ancak Anlamadığım Konu Ddr 1 Deki Rami Çıkarıp Ddr 2 Kinbgston Marka Rami Takıyorum... Yani Uyumsuzluk Deseniz Olmaz

Evet Anakart Destekli Ddr 1 Ve Ddr 2'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekranika -- 19 Ocak 2012; 15:03:28 >
  • hocan hocam ramler drr2 desteklimi yeni aldıgınız sorun cıkaran hangi marka
  • quote:

hocan hocam ramler drr2 desteklimi yeni aldıgınız sorun cıkaran hangi marka

Kingston DDR 2 Olan... Evet Ram DDR 2 Destekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ram uyusmazlıgı var sanırım
    digerlerine takıp denedinizmi aynı sorun oluyormu
  • anakart marka model olarak yazabilirmisiniz
  • quote:

ram uyusmazlıgı var sanırım
    digerlerine takıp denedinizmi aynı sorun oluyormu

Evet Oluyor...
  • quote:

anakart marka model olarak yazabilirmisiniz

ECS P4M800 Pro Anakart
  • uyumlu ram listesine baktınızmı anakartınızın
  • drr2 kinston oldugundan olabilir hilevel drr mı
  • quote:

uyumlu ram listesine baktınızmı anakartınızın

Hayır Kardeşim Link Atabilir Misin ?
  • link atamam anakart tınızın sitesinde yok uyumlu ramler göremedim bende hılevel ddr1 ise kinston drr2 ise kinston hilevel uyumsuz calişiyor kingstonu verip hilevel drr 1 alırsanız düzelir sanırım deneme sansınız varsa bir yerden aynı marka aynı mhz drr1 bulup deneye bilirsiniz
  • quote:

link atamam anakart tınızın sitesinde yok uyumlu ramler göremedim bende hılevel ddr1 ise kinston drr2 ise kinston hilevel uyumsuz calişiyor kingstonu verip hilevel drr 1 alırsanız düzelir sanırım deneme sansınız varsa bir yerden aynı marka aynı mhz drr1 bulup deneye bilirsiniz

Peki Sağol Kardeşim
  • sen dedigim gibi bir dene sorun yaratmayan ramin aynısını bul dene öyle al bence
    yani araştırıp al uyumlumu uyumsuzmu anakartla tek 2gb rami taktıgında sorun olurmuydu 2gb drr2 olana tak drr1 takma öyle dene tek olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ocak 2012; 15:23:10 >
  • Sadece 400 ve 533mhz lik ddr2 ye uyumlu olduğu yazıyor. 667lik ya da 800 lük olabilir aldığınız. Kotrol eder misiniz?
  • hocam diger ram drr mış yeni aldıgı drr2
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkutluay

Sadece 400 ve 533mhz lik ddr2 ye uyumlu olduğu yazıyor. 667lik ya da 800 lük olabilir aldığınız. Kotrol eder misiniz?

Kardeşim Zaten 533 Mhz ... Daha yeni Taktım Denedim Anında Res Attı Lanet Olsun Boşa Para Gitti Ben yanarsam ona Yanarım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.