Şimdi Ara

RAMAZANIN BİRİNCİ GÜNÜ NASIL GEÇİYOR ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ne uykusu? işyerindeyim sabah geldim 7.30 da kafam ramazan davulu gibi. İftara kadar Allah sabır verin diyorum..
  • Çok şükür iyiyiz hamdolsun ALLAHU TEALAYA.يَا اَلله يَا اَلله
  • ALIŞIRSIN KARDEŞ.BİZDE VALLA 6.30 DA KALKTIK GELDİK:)

quote:

Orjinalden alıntı: dreaMMaster

ne uykusu? işyerindeyim sabah geldim 7.30 da kafam ramazan davulu gibi. İftara kadar Allah sabır verin diyorum..
  • Ramazanın ilk günleri gerçekten zor geçiyor. Sabah işyerine gelip çayla kahvaltı üstüne bir sigara 11 aydır hep bu şekildeydi, şimdi insan aynı şeyi arıyor tabi alışmak birkaç gün sürüyor sonrası çok rahat geçiyor zaten.
  • Sabahım 6'sında evden çıktım, 7'de işyerindeydim. Şimdi de boş boş ekrana bakıyorum. Elim ikide bir sigara paketinin durduğu çekmeceme gidiyor, ama orada paket yok artık. İlk gün zor geçecek gibi, Allah yardım etsin...
  • ALLAH oruc tutana sabrını verir kaldıki siz orucunuzu tutun.ALLAH kabul etsin hepimizinkini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayram Nasıl Geçiyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizde sabah geldik.şimdilik iyi gidio ama ofiste cigara içolar bu ne saygısızlıktır ya bu kadar olmaz yani yuh kardeşim.

acaba orucumu bozarmı bu lanet olası bok sigara
  • @altunok74 seni nerden tanıyorum ben? İzmirli misin?
  • İSTANBUL/MALTEPE

quote:

Orjinalden alıntı: elec

@altunok74 seni nerden tanıyorum ben? İzmirli misin?
  • Walla bende su an ıtıbarıyle dukkanımı actım. Her sabah caycıdan cay soyler DH ı sıgaram ve cayım eslıgınde okur takıp ederdım ama sımdı onu yapamıorum. Olsun su hayırlı Ramazan ayı da olmasa nefsımıse nasıl sahıp cıkıcas.
  • Sabah dükkan açmak gibi hayırlı bir iş varmı keşke benimde dükkanım olsa.ALLAH derim başka bişey demem.
  • RAMAZANINI GÜZELLİĞİDE BURDA ZATEN.İNSAN BAZI ŞEYLERE ALIŞIYOR,NEFSİNE HAKİM OLUYOR.
  • arkadaşlar şu anda ne sigara geliyo aklıma ne çay ne başka bişey nede oruç tuttuğum aklımda, grip oldum onunla uğraşıyorum sabahtan beri hor hor hor çekiyorum bu ne yaaaa
  • zor geçer diye bekliodum ama iyi geçiyo.. alışmışım her sabah kahve sigara onu aradım bayagı ama sabır sabır...
  • ya bende az kalsın püsküt yiyodum...dank etti kafam sonradan..
  • iyi geçiyo.... Allah sabrını veriyor....
  • öğrenci olmanın avantajları, daha yeni uyandım günün yarısı uykuyla gidiyor. Gaflet bastı..
  • Allah'a şükür sıkıntısız geçiyo. Pek acıkmadım. Sahurda yediğim 4 adet büyük puf böreğin bundaki etkisi büyük sanırım. Hepinize hayırlı iftarlar, hayırlı ramazanlar...

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afganaf -- 5 Ekim 2005, 12:31:09 >
  • ALLAH RAZIOLSUN.ALLAHU TEALA BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİN TUTTUĞU ORUCU KABUL ETSİN.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.