Şimdi Ara

Ramazanda BiTaksi 1 TL! (İlk kullanıma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bunu ilk defa uygulayacak kişi ne kadar vardır bilmiyorum ama ayrıntıları şöyle;

BKM Express’e kartını ekle, ilk yolculuğunda 1 TL öde!
    KAMPANYALAR
    BKM Express ile ilk yolculuğun 1 TL!

1 Mayıs 2019 00:00 – 6 Haziran 2019 23:59 arasında BKM Express ile yapılan ilk yolculuk 1 TL’dir.
    Kampanyadan BiTaksi yolculuğunda ilk defa BKM Express kullanan müşteriler faydalanabilir.
    Kampanya hem Sarı hem Turkuaz Taksi yolculuklarında kullanılabilir.
    Menüdeki “Ödeme Araçlarım” alanından “BKM Express Hesabı Ekle” diyerek kolayca BKM Express hesabı oluşturabilir ya da mevcut hesabını ekleyebilirsin.
    İndirim sadece BKM Express ile ödenen yolculuklarda geçerlidir.
    30 TL ve altında kalan yolculuklar 1 TL sayılır. 30 TL üzeri yolculukların ödemesi 29 TL düşürülerek tahsil edilir.
    Kampanya İstanbul ve Ankara’da geçerlidir.
    Başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
    İndirim sürücüler ve kurumsal yolculuklar için geçerli değildir.
    Her BiTaksi ve BKM Express hesabı ve her cihaz ile kampanyadan 1 kez yararlanılabilir.
    BKM ve BiTaksi kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.http://www.bitaksi.com/bkm-express-1-tl-mayis2019/

• Bi takside odemeyi nasil yapiyoruz onu anlayamafim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    bkm expressi ilk önce uygulamaya ödeme araçlarından kaydetmek gerek, ardından taksiyi ödeme yönteminizi yani bkmexpressi seçerek çağırıyorsunuz. taksiden inerken de şoför kendi uygulamasından taksimetredeki tutarını giriyor, sizin ekrana düşüyor ödeme tutarı hemen. geri kalan tek şey -29 u gördükten sonra öde demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Bi takside odemeyi nasil yapiyoruz onu anlayamafim
    Önce bkm için kartınızı kaydedin. Sonra taksi çağırırken ödeme tipini bkm seçin. Taksiden inerken şoför ekrana fiyatı yazıp sizin telefona gönderecek. Onaylayacaksınız bu kadar.
  • Teşekkur ediyorum arkadaşlar. Bkm ekspress kismi cikti zaten bkm eksprste de kartim tanimli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkalı 10 yıl oldu hala kampanyaları "ilk ödemeye" kullanmıyorum ben de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.