Şimdi Ara

ramazan davulcusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ramazan davulcu olayi kaldirilmali artik nedenmi bir kac ornek vereyim biz sahura 2.45 de kalkiyoruz davulcu 2de dom dom geliyor once bir irkiliyorsun geri uykuya tesebbus ederken bizim bebe davulcunun sesinden aglamaya basliyor malum yaz gunu pencereler acik sanki kulaginin dibinde caliyor dun gece calismisim gunduz uyuyorun kapi tak tak uyaniyorum aldiris etmeden uykuya devam ama israrla kapi caliniyor gozumu ufeleyerek kapiyi aciyorum karsjmda davulcu sen benden alacaklimisin diyorum ne israrla caliyosun hoduk gibi bakiyo 2 adam baya bir fircalayip paralarini verip gonderiyorum bugun artik bu gelenegin kalkmasi gerektini dusunuyorum sizin dusunceleriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapı çalıyo

• dün zurnayla gelmişler yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoop ordaım çalıo adam ulan anasını avradını ... diye söve söve kalktım yarım saat gitmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

dün zurnayla gelmişler yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoop ordaım çalıo adam ulan anasını avradını ... diye söve söve kalktım yarım saat gitmediler

güldürdün hocam.

• eskiden kalma güzel bir gelenek işte. o da işini yapıyor sonucta adamlara sövecek birşey yok. kalmalı.
  • Açılan 593892929299. Konu tebrikler.

• Bizimkine 2-3 zil verdim metallicanın sololarını çalışıyo.

• gece 3e kadar uyumadığım için problem olmuyor bazen kulaklığı çıkarıyorum davulcuları dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rjager

eskiden kalma güzel bir gelenek işte. o da işini yapıyor sonucta adamlara sövecek birşey yok. kalmalı.

Eskiden kalma gelenek dediğin Davulu biraz çalar sonra maniden bir satır okur, sonra biraz daha çalar gene maniye devam eder. Davulu sopayla dövmez + olarak milletin kapısına daha ramazan ın bitişi bile yaklaşmadan gelmez. + olarak evet çağ dışı, gecenin bir köründe yaşlısı hastası bebesi çocuğu herkesi uykusundan ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 21 Temmuz 2013; 1:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rjager

eskiden kalma güzel bir gelenek işte. o da işini yapıyor sonucta adamlara sövecek birşey yok. kalmalı.

+1907

• kaçıncı çağda yaşıyoruz abi nedir bu gelenek sürdüme merakı anlamış değilim. Alarm diye bir şey var bağıra bağıra milleti uykusundan uyandırmanın ne alemi var. Bu ramazanlarda en çok oruç tutmayanların işi çok zor esasında[Kunye=]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.