Bizim burdan 1 davulcu geçiyo Allah'ım 1 de mi yapılır bu iş.Valla kafadan sakat bunlar.Daha bide bayramda gelip para istemezlermi.Ki sesini bile uyanıkken zor duyuyorum davulunun.Gelsin bayramda o nah alır 5 kuruş
Oha 1de mi ? hocam sıyırmışmı bunlar Muhtarlar ilgileniyordu bu çalanlarla galiba onlara bi danışın
Bizim muhtarlık şaka gibi nerdeyse şehrin öbür ucunda.
Yanında bir de zurnacı olsa, Çok daha eğlenceli olabilir yaw
Çökertme, Harman dalı falan
Bizim burda adam pikabın arkasına binmiş dolanıyor.Ne melodi var ne başka bir şey.Zaten adam arabada gelmesiyle gitmesi bir oluyo davul sesi 2-3 saniyeliğine duyuluyor.Tatil diye ben geceleyip milleti uyandırıyorum.Yoksa hayatta uyanamazlar.Para istemeye gelsinler babama söyleyeyimde nah alırlar.
Bizim burdan 2 tip geçiyor, adamlar senkronize çalıyor yahu.. Arada ritmi kaçırdılar mı bırakıyolar, baştan başlıyolar
quote:
Orijinalden alıntı: Dhqwer
Bence bu davulcuların kaldırılması gerek,
2009 da böyle saçma sapan birşey hala 3-5 kişi para kazancak diye var olması tamamen gereksiz,
Yahu saat:3 bizim evin ışığı yanıyo kalkıyo 10 dk, sırf bizim kapının önünde vuruyor davula, Yahu biz ayaktayız niye vuruyorsun git başkasının kapsınına, kafamı niye şişiriyosun be adam, aha bu yazıyı yazdığım sırada yine bizim kapının önünde, Bayramda da gelecek aha sizi ben uyandırdım, Hadi 3-5 bir şey atın diye,
Yeminlen söylüyom,Yani oruç tutmak için, sahura kadar ayakta kalmasam yani bu saatte ayakta olmayıp, Yatağımda mışıl mışıl uyurken , gecenin bu saatinde beni uyandırsa, Bi sonraki gece 3-5 kişi kıstırır, tartaklar , Tehdit ederim bizim kapının önünden geçme diye böyle rahatsız edici bir şey olabilir mi ya kalkmak isteyen telefonunun kurar veya sahura kadar ayakta kalır..
Eski adet ve kültürleri yaşatma nedir bilirmisin sen?
Diğer konularda "Amerikanlaşıyoruz nalet olsun!!!" diye nidalar atıp bütün herkesi yaftalamayı bilirsiniz ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme