Şimdi Ara

RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
30
Favori
96.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler.
  • Aksam yemegi icin akvaryum resturantda mehmet abi nin mekanı iyidir guzeldir temizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tereddüt ettiğim tek konu otelin facebook sayfasında plaj resimleri yayınlandığında şezlongların ve otelin tesisinin denize olan uzaklığıydı.BU konuda otel ile iletişime girdim ve halkla ilişkiler müdürü Mustafa bey içimizin rahat olması gerektiğini denize sıfır yeterlimiktardada şezlong konulacğını söyledi.
  • Benim sahsi görüşüm böyle 5 yıldızlı otelde kaliyorum diyorsa insan bu kadar uzun mesafe de denize girmemeli suan ne yazsam boş bir anlamda gidip göreceksiniz o zaman tecrubelerinizi burada yazarsiniz umarım. Ama araçla gidecek arkadaslar mutlaka haydar bozbuk koylarini cokertmeye gitsinler.orada olduğum zaman size canlı resimlerinide atarım bir aksilik olmazsa

• Gidenlerden fotları bekliyoruz arkadaşlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyetys

Benim sahsi görüşüm böyle 5 yıldızlı otelde kaliyorum diyorsa insan bu kadar uzun mesafe de denize girmemeli suan ne yazsam boş bir anlamda gidip göreceksiniz o zaman tecrubelerinizi burada yazarsiniz umarım. Ama araçla gidecek arkadaslar mutlaka haydar bozbuk koylarini cokertmeye gitsinler.orada olduğum zaman size canlı resimlerinide atarım bir aksilik olmazsa

Ne zaman gideceksiniz oralara? Bir de o koyların tam yerlerini de paylaşırsanız (Maps den bir link vs) güzel olur.
  • Kısmetolursa ve tam rortamı belirlemesi ama direkt abuse gidersem ya 8 haziran yada 14 haziranda orada olacağım.in St gram kullanan arkadaşlar varsa Akbük bozbük sahte cennet etiketlerini bakanlarsa bir fikir sahibi olurlar.yeri burası değil ama size bir lokasyon daha söyleyeyim benim favorilerden biridir Adrasan Aslıhan ikizler motel Antalya tarafina giderseniz aaklınızda bulunsun

• bende bu otelden aldım tatilimi fakat plajda bulunan şezlonglar çok geride bu bariz belli. ama ben sahillerin otellerce kapatmasından yana değilim. sahiller herkesindir. isteyen istediği gibi kullanabilmeli. yani ben iki taraflı da bakıyorum olaya. yıllardır o plajlarda denize girdiğinizi ve bir gün bir otelin çıkıp plajı kapattığını düşünün. ben çok kızardım...
  • akbük belde belediyesınden didim belediyesıne bağlandı su an sezon tam açılmadı bakalım faydası ne olucak.Akbük merkezde hafta sonu yogunluk olur zaten site beldesı oldugu için genelde sitelerde oturanlar gelipte bu plajda denize girmezler genelde hafta sonu gunu bırlıkcıler gelir.Sahili izole edip dur giremezsin kardeş diyecegı bır nokta değil oranın halkı ayaklanır rahat olun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

bende bu otelden aldım tatilimi fakat plajda bulunan şezlonglar çok geride bu bariz belli. ama ben sahillerin otellerce kapatmasından yana değilim. sahiller herkesindir. isteyen istediği gibi kullanabilmeli. yani ben iki taraflı da bakıyorum olaya. yıllardır o plajlarda denize girdiğinizi ve bir gün bir otelin çıkıp plajı kapattığını düşünün. ben çok kızardım...

ne alaka?
    otel basmış parayı belediye ye kendi müşterilerine kiralamış. sahiller halkın olabilir ama kiralanamaz değildir.
    belediyeye ek gelir getirir kötümü? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

bende bu otelden aldım tatilimi fakat plajda bulunan şezlonglar çok geride bu bariz belli. ama ben sahillerin otellerce kapatmasından yana değilim. sahiller herkesindir. isteyen istediği gibi kullanabilmeli. yani ben iki taraflı da bakıyorum olaya. yıllardır o plajlarda denize girdiğinizi ve bir gün bir otelin çıkıp plajı kapattığını düşünün. ben çok kızardım...

ne alaka?
    otel basmış parayı belediye ye kendi müşterilerine kiralamış. sahiller halkın olabilir ama kiralanamaz değildir.
    belediyeye ek gelir getirir kötümü? :)

ben sadece empati yaptım hocam. yeri geldiğinde halk plajlarını da sıkça kullanan biriyim. halkın kullandığı plajların otellere kiralanmasına karşıyım. ramadanında plajı zapdetmesine karşıyım. geri kısımda ki yer uygun bence, azıcık yürüyelim incilerimiz dökülmez.

• Bildiğiniz gibi halk plajında hertürlü insan, hertürlü rezaletler var.
    sapıgımı, hırsızımı neler neler var.
    gidelim görelim şu oteli önümüzdeki hafta pazartesi başlıyor tatilimiz umarım güzel geçer
  • Aslında kapatılmasına bende karşıyım, sonuçta plajlar herkesindir ama bir yandan da apaçilerden uzak bir plajda kulağa iyi geliyor:)
  • akbukte Apaçi çok az yaş ortalaması bayagi yuksek ;-)

• sosyetys kullanıcısına yanıt
    hocam selam,

biz bu sene akbük'e tatile gidiyoruz ramada'ya.

haydar koyuna da gideyim dedim ama sahte cennet nerede onu bulamadım.

harita üzerinde işaretleyip atabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxMESA

hocam selam,

sahte cennet caprice otelin gelmeden sağa dönünce başlar Akbük Didim giderken 7.km de mobil olmadığım bir ara lokasyon paylasirim

• quote:

Orijinalden alıntı: maxMESA

hocam selam,

sahte cennet caprice otelin gelmeden sağa dönünce başlar Akbük Didim giderken 7.km de mobil olmadığım bir ara lokasyon paylasirim

• Biz de aldık bakalım : )
  • 20-26 temmuz tarihinde izin işi yatınca 10-16 ağustosa karar verdik ama o tarihler içinde fiyat 1980 tl. verdi otel. O yüzden biraz daha beklemey karar verdim. Gidip gelen arkadaşların yorumlarını bekleyeceğim .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.