Şimdi Ara

RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
30
Favori
97.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada resimlerin bazıları akbük merkez plajını göstermekte aldatmasın sizi.
    http://i.hizliresim.com/qqvQod.png
  • Haydar koyu akbüğe gidersiniz mutlaka gidin.
     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI
  • Site cenneti akbük.Hiç gitmemiş arkadaşlar sormak istediği bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyetys

Site cenneti akbük.Hiç gitmemiş arkadaşlar sormak istediği bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.

Ağustos 6 da ordayim bir aksilik olmazsa. Oğlunda 8 aylık olacak. Merak ettiğim deniz sogukmudur dalgalimidir temizmidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 8 haziranda denize girdim Denizi sığdır ve sıcaklığı iyidir. Ama şöyle bir durum var evimiz merkezde. merkezde plaj olmasına rağmen ben 8 km ya bodrum tarafına ya didim tarafında sahte cennete gidip denize girerim.deniz daha güzeldir.Ama otel konusunda iyi düşünün derim.
  • bu hotelin ilerisindeki sitenin koyu
  • Gece geç saatte gidicez bizde acaba didim garajla otel arasını taksiyle falan gidebilir miyiz, çok uzak mı kalır? (İzmirden gelicez bu arada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

Gece geç saatte gidicez bizde acaba didim garajla otel arasını taksiyle falan gidebilir miyiz, çok uzak mı kalır? (İzmirden gelicez bu arada)

Didim Akbük arası yaklaşık 20 km dir.Taksiye binmedim hic ama gece 12 1 e kadar dolmuş olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye plajinin br bölümünü kendinr tahsis edip izole etmis Otel musterileri icin soğuk su çıkan ufak köprüye gidin ve oradaki suyun içine girin.Su an Akbük de denize giriyorlarmis. Dedigim gibi ufak bir belde Akbük aksam aktivite sahilde dolasmak araciniz yoksa ama eger varsa bodrum dağ yolundan yaklaşık 65 km dir.eglenmeye gidilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Gece geç saatte gidicez bizde acaba didim garajla otel arasını taksiyle falan gidebilir miyiz, çok uzak mı kalır? (İzmirden gelicez bu arada)

Didim Akbük arası yaklaşık 20 km dir.Taksiye binmedim hic ama gece 12 1 e kadar dolmuş olacak

Teşekkür ederim bi öğrensem iyi olur onu saat kaça kadar dolmuş olduğunu taksiyle çok yazar gibi
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim bi öğrensem iyi olur onu saat kaça kadar dolmuş olduğunu taksiyle çok yazar gibi

Şuan saat 11 e kadar sezonda 1 e kadar minubus var Akbük e. Otogar akbuk 25 km dir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan saat 11 e kadar sezonda 1 e kadar minubus var Akbük e. Otogar akbuk 25 km dir

Teşekkür ederim

• Çok faydalı bilgiler veriyorsunuz. Teşekkürler..
  • Ne demek bende fena gezmem bu arada ben Akbük e yuzmeye gidiyorum iki senedir otelin plajinoldugu yerde ben denize girmiyorum cok guzel koylari vardir akbugun sahte cenneti col ama cok guzeldir bana gore haydar koyu muthisdir .bende adrasandan girip kas kalkan patara oren cokertme 15 gun tek basima geze geze akbuge gelecegim kismet olursa.

• quote:

Ne demek bende fena gezmem bu arada ben Akbük e yuzmeye gidiyorum iki senedir otelin plajinoldugu yerde ben denize girmiyorum cok guzel koylari vardir akbugun sahte cenneti col ama cok guzeldir bana gore haydar koyu muthisdir .bende adrasandan girip kas kalkan patara oren cokertme 15 gun tek basima geze geze akbuge gelecegim kismet olursa.

otelin plajin oldugu yerde ben denize girmiyorum demişsiniz ,denizi kötü olduğu için mi girmiyorsunuz yoksa daha güzel yerler olduğu için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

quote:

Ne demek bende fena gezmem bu arada ben Akbük e yuzmeye gidiyorum iki senedir otelin plajinoldugu yerde ben denize girmiyorum cok guzel koylari vardir akbugun sahte cenneti col ama cok guzeldir bana gore haydar koyu muthisdir .bende adrasandan girip kas kalkan patara oren cokertme 15 gun tek basima geze geze akbuge gelecegim kismet olursa.

otelin plajin oldugu yerde ben denize girmiyorum demişsiniz ,denizi kötü olduğu için mi girmiyorsunuz yoksa daha güzel yerler olduğu için mi?

End76 hocam diğer yerlere gore Akbük merkezindeki deniz bence kötü. Kötü derken yine temiz ama diger yerler sahte cennet gibi yerlerin denizi gördükçe orasina kirli diyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: end76

quote:

End76 hocam diğer yerlere gore Akbük merkezindeki deniz bence kötü. Kötü derken yine temiz ama diger yerler sahte cennet gibi yerlerin denizi gördükçe orasina kirli diyorsunuz

Anladım, teşekkürler.

• sosyetys kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim sormak istediğim otel'den bahsettiğiniz yerlere minibüs varmı ulaşımı nasıl sağlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttackHan

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim sormak istediğim otel'den bahsettiğiniz yerlere minibüs varmı ulaşımı nasıl sağlarız.

veya arkadaşa ek olarak araba ile nasıl ulaşırız otelin bulunduğu yerden.
  • Sahtr cennet didimden Akbük e gelirken caprice oteline gelmeden 1 km geride otele 8 km dir . bozbük ve haydar koyuna apollon apart hoteli nerede derseniz gosterirler oda bodrum tarafına denk kaliyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.