Şimdi Ara

RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
898
Cevap
30
Favori
98.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir şey devam ederse bende 3 odamı iptal edeceğim. Böyle bir otelden böyle ciddiyetsizlik olamaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTELLE GÖRÜŞTÜM BU HAFTA TAMAMEM DÜZENLİ BİR SİSTEM OLACAĞINI SÖYLEDİLER BELEDİYE TEMİZLİK YAPIYORMUŞ OYÜZDEN BİRAZ KARIŞIKLIK OLDU DEDİ AMA DENİZİMİZ ÇOK TEMİZ VE KUM PLAJ KESİNLİKLE PLAJ İÇİN HAKSIKLIK YAPILIYOR DENİLDİ

Orijinalden alıntı: anihat

OTELLE GÖRÜŞTÜM BU HAFTA TAMAMEM DÜZENLİ BİR SİSTEM OLACAĞINI SÖYLEDİLER BELEDİYE TEMİZLİK YAPIYORMUŞ OYÜZDEN BİRAZ KARIŞIKLIK OLDU DEDİ AMA DENİZİMİZ ÇOK TEMİZ VE KUM PLAJ KESİNLİKLE PLAJ İÇİN HAKSIKLIK YAPILIYOR DENİLDİ

Kim defi yav kimle konustun? Biz 1 haftadir oteldeyiz kac defa yazdim deniz ve cevresi suan uygun degil. Dwnizimiz demesinler otel guzel bi alan cevirip sezlong cafe falan yapmis sadece. Alandan ciktigin zaman bildigin toprak yoldan gecip plaja gidiyorsun plaj dedigimde les gibi ortam temizlik bitmemis. Ayrica otelin plajimiz dedigi yere butun halk giriyor cay bahceside var. Dedigim gibi deniz calismasi bitmemis deniz ivin gelenler pisman olur. Kum plaj diye birsey yok suan icin bildigin toprak. Madem otel kendi plajimiz var diyor belediyeye niye temizlik yaptiriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 8 Haziran 2014; 12:35:34 >

• Hocam halk plajı demiştim orası için aracı olanlar akbüğün koylarına kaçsınlar hava düzeldiğinde denizi cidden güzeldir hele çocuklar için daha güvenlidir çünkü bayağı sığ gider belli mesafe..
  • Tekrarlıyorum Otelin'in plajı için gidecekseniz kesinlikle gitmeyin. Resimlerde görüldüğü üzere özel plaj diye bir şey yok şezlonglar ile plaj arasında 200 metreden fazla mesefe var. Plajda kum diye bir şey yok bildiğiniz toprak. Plaja İstediğiniz zaman servis yok en az 20 dakika servis bekliyorsunuz. Durumu elçin hanıma ilettiğimizde benim yapacağım bir şey yok otel daha bitmedi belediye ile sorun yaşadık vs vs. diyerek geçiştirmeye çalışıyor sanırsınız 40 yıllık ahbabınız öyle konuşuyor.

Otelin yemekleri çok güzel ve çeşitli. Tatlılar meyveler çok taze. Meyve suları link tarzı toz'dan yapılmış içiçekler. Sabahları çıkan taze sıkılmış portakal suyu 3 Euro. Otelin personeli genel olarak ilgili. Kara tarafı ile deniz tarafı oda arasında manzara olarak bir fark yok çünkü deniz çok uzak. Temizlik çok iyi havuz büyük ve yeterli.

Çocuklar için animasyonlar fena sayılmaz. Ama büyükler için sadece dart, su topu, valeybol ve bazı akşamlar canlı müzik var. Akşamları otelde canınız sıkılabilir.

Sonuç olarak ben deniz ve plaj için gitmiyorum ailemle havuzda zaman geçiririm bol bol yer içerim diyorsanız otel güzel. Plaj güzel belediye temizleyecek işte düzelteceğiz vs vs diyenlere inanmayın en azından bu sezon için imkansız düzeltemezler.

Otele bekar erkek alıyorlar. Hatta grup halinde alıyorlar.

RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttackHan -- 8 Haziran 2014; 17:32:25 >

• Daha yazlıkçılar gelmemiş helehafta sonu günübirlikçiler le daha da kalabalık olur Köprünün olduğu yer soğuk sudur yazın güzel olur sıcakta kendize gelirsiniz.https://store.donanimhaber.com/7e/fd/fa/7efdfabe41907e4cf27a4280d4773120.jpg sahte cennet iskele
     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunnyxD

İnşallah giderler en yakın sürede kurutlamıcaz sanırım bu kekolardan

Kardeşim bulunduğunuz ilçe(didim) zaten keko bölgesi hem didim hem akbük belediye başkanı BDP li.. O bölgelerde yeni inşaatlar yapıldığı için, müteahhitler, anlaşmalı oldukları otellerde işçileri 1 veya 2 gün konaklatırlar... yalnız siz hiç bodrumda 5 yıldızlı otellerde kaldınız mı?, oralarda ister evli olsun ister bekar olsun hiç fark etmiyor, sapıklık daha da çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakorsansakal -- 8 Haziran 2014; 16:34:11 >
  • Ayrıca kıyı kanunu na göre otel, sahil şeridine 100 m den daha yakın şejlonglar koyamaz, işgal edemez.. akbükte saklı cennet bölgesi, hem denizi temizdir, hemde suyu çok durgun olur.. çevresinde de kiralık villa türü bağımsız evler veya apartlar mevcut bu şekilde tercih etmiş olsaydınız daha rahat ederdininiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakorsansakal -- 8 Haziran 2014; 16:35:02 >
  • BMWX6-drive ben kıyı kanunu filan anlamam otel ne vaad ettiyse yerine getirmeliydi... Kaldıki aşağıdaki resimlerde şezlong ile deniz arasındaki mesafeye bakabilirsiniz. Burası sahte cennet. Son olarak gitmeden önce defalarca sorduğumuzda otele ait özel plaj var denildi. Ama sonuç ortada.

Sahte cennete'de gittim. Merak edenler için bir kaç resim çekmiştim. Ekliyorum.
     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

• quote:

Orijinalden alıntı: AttackHan

BMWX6-drive ben kıyı kanunu filan anlamam otel ne vaad ettiyse yerine getirmeliydi... Kaldıki aşağıdaki resimlerde şezlong ile deniz arasındaki mesafeye bakabilirsiniz. Burası sahte cennet. Son olarak gitmeden önce defalarca sorduğumuzda otele ait özel plaj var denildi. Ama sonuç ortada.

Sahte cennete'de gittim. Merak edenler için bir kaç resim çekmiştim. Ekliyorum.
     RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI

sahil otelin önünden çekmişsiniz geçen sene o palmiyelerin yani sol tarafda her hangi bir işletme yoktu sanırım yeni açılmış

• Arkadaşlar fotolar için teşekkürler. Sahte cennet baya güzel geldi gözüme. Bu plaj otele yakın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttackHan

Otelle sahte cennet arası 8.5 km biz özel aracımız ile gittik sanıyorum minübüslerde geçiyor.

Teşekkürler cevap için
  • Plaj görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla şahsi aracı olmayanlar deniz için bir şey beklemesinler. çünkü her şey dahil bir otelde kalıp minibüsle plaj gezmek çok da doğru bir hareket olmasa gerek. ayrıca plaja inip denize doğru 200 metre yürümek de kimse istemez.

ben 16-23 ağustos arasında orada olacağım. aracımla yakın koyları gezip yemek yemeye, yatmaya vs. otele geleceğim.

Orijinalden alıntı: maxMESA

Plaj görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla şahsi aracı olmayanlar deniz için bir şey beklemesinler. çünkü her şey dahil bir otelde kalıp minibüsle plaj gezmek çok da doğru bir hareket olmasa gerek. ayrıca plaja inip denize doğru 200 metre yürümek de kimse istemez.

ben 16-23 ağustos arasında orada olacağım. aracımla yakın koyları gezip yemek yemeye, yatmaya vs. otele geleceğim.

+1905 bende ..1 gün didimden yat turunu çıkmayı planlıyorum eşimle .. sabah 10 akşam 16.30 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar -- 9 Haziran 2014; 13:08:59 >

Öncelikle belirtmek gerekir ki otelin açılışı aceleye gelmiş. Acele etmeyip herşeyi oturtup açabilirlermiş.

Çalışanlar istekli ancak sayıca oldukça yetersizler. Otel tam kapasiteye ulaştığında ne olacak açıkçası bilmiyorum.

Bir şikayetiniz varsa ilettiğinizde mümkün olduğunca iyileştirmeye çalışıyorlar. Sürekli birşeyler eksik oluyor ve onların düzelmesi için sizin sürekli iletmeniz gerek.

Deniz ile ilgili arkadaşlarımız yeterince yorum yazmış. Dediklerine göre belediye ile ilgili işlemler varmış. Umarım yaparlar yoksa bu hali ile çekilecek gibi değil. Ve umarım yağmurlar sonrasında temiz olur yoksa denizi unutun.

Yemekler gayet güzel ancak benim gibi 7 gece kalacak olursanız sıkılmaya başlayabilirsiniz. 7 gece kaldım ama o kuzu çevirme bize denk gelmedi hava muhalefetindenmiş. (son iki gün hava da bir sıkıntı yoktu ama başka nedenleri vardır)

Yemek saatlerinde (öğle ve akşam) içecekleri garsonlar getiriyor. Tabi sizin yemek bitmeden içeceğiniz geldiyse şanslısınız.

Kahvaltıda sucuğun karaborsa olduğu ilginç bir durum var. son 3 gün baktım yok en son sordum ne oldu neden yapmıyorsunuz. Efendim az o yüzden siz söylüyorsunuz biz yapıyoruz dediler. ve ilk kez yağda patates gibi sucuk kızartıldığını gördüm. (bu da benim cahilliğimmiş)

Yemeklerde verilen içecekler premix değil ancak anlayamadığım bir nedenden dolayı tadları bir garip.

Otel tam kapasite çalışmaya başladığında açıkçası oturma kapasitesinin yeterli olacağını düşünmüyorum. Şezlonglar yetmeyecektir.
    Akşam ailemle otelde ne yaparım diyorsanız çocuğunuzu miniclup'ta kızlara verip 21.30 da alırsınız.
    sonrasında ise ya lobby bar da ya da snack bar tarafında oturursunuz. (tabii yer bulursanız) Yabancıların çatlarcası kahkahalarından ve bağırtılarından rahatsız olmuyorsanız tabi...

Disko dedikleri garip şeyle ilgili yorum yapmayacağım.

Rahatsız etmeyin yazıları olmadığı için her an odanızın kapısı açılıp içeriye odayı temizlemeye birileri girebilir. Satın alma yetkilisi ayrıldığı için alamamışlar.

Plaja gitmek için aracınız yoksa 20 dk falan servisi beklemeniz gerekecektir. Bu servisin olmadığından değil servis şöförünün rahatını bozmak istememesinden kaynaklanıyor sanırım. Servise binip 15-20 dk sürücüyü beklediğimiz oldu.

Animasyon ekibi iyi niyetli ancak imkanları kısıtlı. havuz futbolu, havuz voleybolu, dart ve masa tenisi sizin için yeterliyse sıkıntı yok.

Yağmurlu günlere denk geldiğimiz için bol bol gezdik. Bodrum, Altınkum, apollon tapınağı vs vs 5 aileydik ve arabalarımızla gitme imkanımız oldu.
    Özellikle Apollon'u bizden duyduktan sonra misafirlerden bir kısmını da götürdüler. Ancak otelde kalan misafirlerinin bir çoğunun haberi bile olmadı.

Biz bodruma giderken onlarda (hangi araçlarla olduğunu bilmiyorum) Selçuklu Şirince yoluna düştüler. Tabii yine haberi olanlar ve arabası olanlar.

Son iki paragrafta anlatmak istediğim bir organizasyon eksikliği var. Otelde hava şartları olumlu değilse yapabileceğiniz çok şey kalmıyor.

Odalarda led ışıktan baş üstü aydınlatmaları yapılmış. sadece bir taraftan kapatma düğmesi olan ve tam açık ya da ikisi kapalı olan ışıklar. Odalara uzaktan baktığımda bazı odalarda bu ledler disko ışığı gibi yanıp yanıp söndüğünü görebilirsiniz.

çocuk havuzunda bulunan kaydırağın suyunu herseferinde kıstırtmanız gerekiyor. büyük bir insanı bile sarsan bir şelalesi var.

Yemeklerde tatlı ve bazı meyveleri seviyorsanız yemekten önce masanıza onları alın derim yoksa kalmama ihtimali yüksek.

Sauna 3 kişinin uzanarak girebileceği bir yer. Şirin ve küçük. oturarak daha çok kişi alır.
    Hamam ise 4 kurnalı bir hamam yine şirin ve küçük.

büyük havuzların hepsi 1.40 boyunda.

Elçin hanım dedikleri kızı 3-4 kere gördüm uzaktan. Bu kadar övüyorlar ama biz bir desteğini görmedik. Özellikle gitmek gerekiyordu herhalde.

5 aile rezervasyon yaparken yan yana odalar olsun istedik. Ama gel gör ki otel dolu olmasada bu mümkün olmadı.

Son olarak 8 gün boyunca bir yetkili gelipte nasıl memnun musuz? Bir eksiklik var mı? İyileştirme önerileriniz var mı bile demedi. 13 kişilik bir kalabalığız belki ondan gelmemişlerdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozghcttpli -- 9 Haziran 2014; 14:47:07 >

• @ozghcttpli hevesimi kaçırdınız Aslında biraz da beklentilerle alakalı ama anlattıklarınızdan benim de canımı sıkan oldu. Beni en çok geren aşırı kalabalık ve sap grupları. Bunlar dışında gerisine uyum sağlarım diye düşünüyorum.

Başka yorum yazabilecek varsa onlarında görüşlerini okumak isterim.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.