Şimdi Ara

Ram Yükseltme Yapacağım da, Fiyatlar???(Asus)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut notebook'um "ASUS A 2500 H" marka ve üzerindeki ram 256 MB. Bunu upgrade etmek istiyorum.Bunun için 2 yol var.
    1)Ucuz Yol: Mevcut ram'in bir benzerini takarak toplam ram kapasitesini 512 MB'a çıkarmak.Bu amaçla 1 adet ( 256 MB, 133 MHz,PC 2700) ram satın alabiliriz.

2)Pahalı Yol: Mevcut ram'ide çıkarıp, 2 adet ( 512 MB, 133 MHz,PC 2700) ram satın almak.Böylece toplam ram kapasitesini 1.024 MB'a çıkarırız.

Çözüm maliyetlerini bilirsem çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

• UP
  • Önce karar vermen gereken konu şu

512 ram mi istiyorsun 1024 mü ?

Kararsız isen, 1024 ram şu an her makinanın gereksinimi. 1024 yapmanı tavsiye ederim
  • kesin 1024 yapmalısın
  • onu bende biliyorum arkadaşlar fakat benim istediğim fiyatlar konusunda ban ayardımcı olmanız.

saygılarımla
  • ya benim pc 256 mb ram çok berbat hiç bişeyi rahat yapamıyorum ram alıcam ama nasıl hangi özellikte ram alıcagımı bilmiyorum yardım edermisiniz???

P4V8X-X asus motherboard
    pentium(R) 4 CPU 2.66 GHz
    2.67 GHz , 256 mb ram

alın arkadaslar yazanlar bunlar bu sisteme göre ram ne olur nasıl olur fiyat nedir ??şimdiden saolun!
  • 256 MB, 133 MHz al.. fiyat 50$+Kdv civarında. 2 tane 512 P4 sisteminde sana pek bi faydası olmaz ekran kartında düşükse. 2 tane 512 aldığında. tek 256 alıpta göreceğin faydadan fazlasını göremezsin ve maliyeti gereksiz yüksek olur. Şimdilik sistemini 2*256 yapıp deavam et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya dediklerinden bişey anlamadım ben :( öle pek anlamadım.sormak istedigim yani 256 mb daha taksam yada 512 mb daha taksam almam gereken ramin adı ne almam gereken özellikteki ramın adı ne ve fiyatı $ kadar???133 mhz fln anlamadım yani!
  • Senin bilgisayardaki ram SD mi DDR mı onu bilmek lazım.256 sd ise salla onu "512 MB DDRAM 266 MHz SODIMM (KINGSTON)" bunu al 55$ + kdv.
    Ama seninki 256 ddr ise "256 MB DDRAM 266 MHz SODIMM (KINGSTON)" 35$+kdv bunu ekle. Senin bilgisayardaki ram ne ona göre bişey lazım.
    Bu ramleri de pcdepo.com yada mavibilgisayar.com dan notebok ram lerine bakarak alabilirsin.

http://www.pcdepo.com/asp/listgroup.asp?group=AB8

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=Listele&No=43

• abi ddr mı sd mi oldugunu nerden anlıyıcam? simdiden saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.