Şimdi Ara

Ram uyumlumu yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben "ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX/SB950 AM3+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA3.0 USB3.0 Anakart" modelinde bir işlemci alıcam buna ram ve ekran kartı almak istiyorum

"Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory " isminde bir ram buldum ikisi birbirine uyuyor mu onu söylerseniz sevinirim

ekran kartınıda NVİDİA almak istiyorum bu markadan daha iyi markalar varsa söyleyebilirsiniz ancak benim bildiğim kadarıyla iyi bir marka oyunları iyi bir şekilde acıcak bir ekran kartı istiyorum

Şimdiden teşekkürler

***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***
  • Fake değilim forumu uzun zamandır ziyaretçi olarak inceliyordum konu açmam gerekti üye oldum :)

bütçe orta yada biraz üstü olabilir

Anakartınız ile yazdığınız Vengeance bellekler uyumludur.
    Foruma açmış olduğunuz CORSAIR ürünleri ile ilgili SORU/DESTEK konularına gün içerisinde herhangi bir cevap verememem durumumda lütfen konuya ait linki bana özel mesaj atınız. Yoğunluk yüzünden o anda gözümden kaçmış olabilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • orta yada biraz üstü derken ? bu kişiden kişiye değişir. benim orta ve orta üst den anladığım kasa için 1500-2000 civarı
    ***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***
  • Senin dediğin gibi bir bütçe daha yükselmede :D Ram uyumlu olduğuna sevindim yardımın için teşekkürler

Sorun çözüldü konu kilit ekran kartı bölümüne açıcam diğer sorunumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiliagon -- 6 Ağustos 2013; 13:19:30 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.