Şimdi Ara

Ram Tavsiyesi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6gblık ram alıcam gskills mi? ocz mi? uyum sorunu yaşanmıcak. Hangi markada uyum sorunu yaşanmaz? gerçi sistemi uyum sorunu yaşamıcak şekilde oluşturucam.Alıcam pc 1700tl lik olucak.Toplama olucak.Ramlere 200 veya 300 vericem.



  • Dostum henüz sistemi almamışsın ve ram almaya niyetleniyorsun. 6gb ram daha çok lga 1366 için önerilir. Onların bellek kontrolcüsü 3 kanaldır.
    Alacağın sistem muhtemelen çift kanal bellek kontrolcüsüne sahip olur ve 4gb ramden sonrası normal bir kullanıcı için fazlasıyla yeterlidir.
    6gb olup olmaması ego meselesine girer. 4gb yeterlidir. Tabi neyle uğraştığın önemli.
  • Sistem RAM'e gore degil, RAM sisteme gore alinir. Sistem tavsiyesi bolumunde konu acip sistem tavsiyesi isteyebilirsiniz.

    HiqhWoltage arkadasimizin RAM konusunda dedigini goz onunde bulundurun.
  • İlk defa ram üzerine sistem kurulduğunu duydum.Zaten işin erbabları olması gerekeni açıklamış.Bencede 6 gereksiz hem daha araba almamışsınız benzin fiyatlarını düşünüyorsunuz.
  • eyvallah sağolun tavsiyeleriniz için.Ram üzerine sistem kurma değil aslında ramlerde uyum sorunu oluyor o kafamı kurcaladı biraz gskills mi? ocz mi? bu iki marka arasında muhallakda kaldım.Alıcam işlemci intel,anakart asus,ekran kartı nvidia olcak zaten.iyi bir sistem kurucam yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velvet darkness

    eyvallah sağolun tavsiyeleriniz için.Ram üzerine sistem kurma değil aslında ramlerde uyum sorunu oluyor o kafamı kurcaladı biraz gskills mi? ocz mi? bu iki marka arasında muhallakda kaldım.Alıcam işlemci intel,anakart asus,ekran kartı nvidia olcak zaten.iyi bir sistem kurucam yani.


    Iste bu yuzden RAM secimi belirlediginiz sisteme gore yapilmaktadir, tersi degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.