Şimdi Ara

Ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İtopya üzerinden sistem topluyorum, ram seçiminde görüşlerinize ihtiyacım var.

Ana kart ASUS PRIME B860

Lexar 16GB THOR 6000MHz CL38 XMP/ EXPO DDR5 Single Kit Ram (Bu seçenekte fiyat farkı ödemiyorum)

TwinMOS 16GB VoltX 6000MHz CL36 DDR5 EXPO/XMP Single Kit Ram (3.872 TL fark ödüyorum)

CORSAIR Vengeance LPX 16GB 6000MHz CL36 DDR5 EXPO Bulk Single Kit Ram (5.160 TL fark ödüyorum)

Sistemde oyun oynanmayacak, borsa grafikleri ve programları kullanılacak. Bu 3 ram'den hangisini seçmeliyim. Fark ödemeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 14 Temmuz 2026; 13:35:46 >

Yorum için teşekkürler.

SSD ve ram fiyatları inanılmaz arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
  • TimFoster kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 

• ddr5 ram alacaksan ram markasından çok chip üreticisine odaklan. skhynix ddr5 cip üretiminde en kaliteli chipleri üretiyor. çoğu zaman anlamak pek mümkün değil satıcı bu konu hakkında bilgi vermiyor aynı marka model ramlerde bile revizyon olarak farklı chip üreticileri ile çalışılabiliyor. stabil performans için skhynix chip kullanan bir ram satın almanı tavsiye ederim. verdiğin paranın karşılığını bu şekilde alırsın.

Dediğin bilgiler doğru ancak adamın kullanımında ddr2 ram bile sorun çıkarmaz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    İşlemci Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.