Bildirim
ram takviyesi hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sağol
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: özbay044
sağol
Anakartın desteklediği mhz olsun ona dikkat et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben yakın sen uzak, Ya sen Yakınlarımda, Ben Irak..
Ansızın Sızım Yakardı En Derinden..
Sana Hem Kavuşmam Elzem, Ben Bu Yangını Söndürmem!
-
anakart 3200 ve üzeri destekliyor onda sıkıntı yok ama diğer ramin aynısı olması lazım sanırım yoksa çakışır dendi
Çakışır evet. Sadece elinde olan 8 gb kullan, ileride paran olunca alırsın.quote:
anakart 3200 ve üzeri destekliyor onda sıkıntı yok ama diğer ramin aynısı olması lazım sanırım yoksa çakışır dendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 11 Mart 2018; 22:53:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben yakın sen uzak, Ya sen Yakınlarımda, Ben Irak..
-
ben çok fazla oyun oynuyorum özellikle pubg için artık 8gb yeterli gelmemeye başladı 4gb takviye ile idare ederim
quote:
ben çok fazla oyun oynuyorum özellikle pubg için artık 8gb yeterli gelmemeye başladı 4gb takviye ile idare ederim
Anladım. Alacağın 4 gb 2400 mhz olsun.
-
şimdi sipariş verdim bakalım inş. sorun çıkarmaz teşekkürler
-
_____________________________ Ben yakın sen uzak, Ya sen Yakınlarımda, Ben Irak..
-
Tek slot aynı marka model sadece 8gb olanı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Tek slot aynı marka model sadece 8gb olanı
O zaman kullandığın ram da da dual band özelliği yok. Dual band kullanman için ramlerin dual band özelliği olması gerek.
-
ram ı taktım oyunlarda ciddi fps artışı yapmasada baya rahatlama sağladı özellikle pubg de anlık droplar oluyordu şimdi tamamen geçti ram in dual channel özelliği var sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
ram ı taktım oyunlarda ciddi fps artışı yapmasada baya rahatlama sağladı özellikle pubg de anlık droplar oluyordu şimdi tamamen geçti ram in dual channel özelliği var sanırım
Rahatlar..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- microsoft visual c++ nedir
- klavye bozuldu tuşlar yanlış yazıyor
- laptop kapandı açılmıyor ışıkları yanmıyor
- telefonda silinen not defterini geri getirme
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- pc kapatma komutu
- telefon şarj olmuyor
- bios nasıl açılır
- telefon wifiye bağlanmıyor
- telefon çok ısınıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X