Şimdi Ara

Ram Sorunu İşin İçinden Çıkamadım Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bir Adamla Konuştum Tedirgin Etti Beni Siz Tecrübeli Arkadaşlara Konuyu Paylaşacam Yardımcı Olursanız Sevinirim

Bir Anakart Alacam Modeli ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO AMD 1700X İşlemci Kullanacam Ram Olarak Sıkıntı Yaşarsın Dedi Ram Alırken Dikkat Edeceğin Nokta Part No Dedi Örnek Olarak İse Asusun Kendi Sitesinde Uyumlu Ram Listesi Verilmiş

Linkhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/CROSSHAIR-VI-HERO/CROSSHAIR-VI-HERO_DRAM_QVLforAMDRyzenProcessors_0316.pdf?_ga=2.132347598.1773027625.1495733239-2107852996.1495710688

Burdaki Listede Adam Dediki Part No Ram Üstünde Olan Numara İle Bire Bir Aynı Olmazsa Amd İşlemci Kullanacağın İçin Sorun Olur Dedi

Sizlerden İstediğim Burda Uyumlu Olması Gereken Kriter Nedir Örnek Olarak Part No: G.SKILL F4-3200C14D-16GTZKW Bu Diyelim Benim Bulduğum Alacağım İse G.SKILL F4-3200C14D-16GTZKY Uyarmı Uymazmı Burda Dikkat Edilecek Kısım Nedir Chip Setimi Voltajımı Ne Bilim Başka Bir Özelliğimi Bilgi Verirseniz Sevinirim

• Cengizx90 C kullanıcısına yanıt
    Sizin alacağınız ram bellek te anakartın destek listesinde var zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: techniquest35

Sizin alacağınız ram bellek te anakartın destek listesinde var zaten.

Evet Varda Ben O marka Model Almak İstemiyorum Mesela Atıyorum O markanın Başka Modelini Almak İstiyorum Ledli Olan Modeli Herşeyi Aynı Kodun Sadece Sondaki Ortadaki Karakteri X Değilde C MEsela Burda Anlamak İstediğim Çakışma Olmaması İçin Ne Önemli Nasılki Aynı Marka Model Araba Aynı Sadece Renkleri Değişik Ama Aynı Bundaki Öenmli Etken Nedir

Bu arada bakar iken şöyle bir şeye denk geldim. Güzel olmuş :)

Ram bellekler çalışır bir problem olmaz da. O 3200Mhz hızı alır mı orası şaibeli genelde.

Bu arada bakar iken şöyle bir şeye denk geldim. Güzel olmuş :)

Aynen Bu Olay İçin Ledli Ram Almak İstiyorum MEsela Anakart 3200 Destekliyor Kendi X Markaları Destekliyor Yazmış Sitesinde Ben 3200 Yada 3000 Hızında Ram Alsam Başka Bir Marka Amd İle Sorun Olurmu Açıklarmısın Bunu

• Cengizx90 C kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladığım kadarı ile G.skill Rgb bellekelrden almak istiyorsunuz. Alabilirsiniz ve sorun olmaz. Ama 3000 ve ya 3200Mhz stabil değer alır mısınız bilemem. Belki manuel oc ile 2933Mhz olabilir.

Şimdi anladığım kadarı ile G.skill Rgb bellekelrden almak istiyorsunuz. Alabilirsiniz ve sorun olmaz. Ama 3000 ve ya 3200Mhz stabil değer alır mısınız bilemem. Belki manuel oc ile 2933Mhz olabilir.

Şöyle Gskıll Yada Corsair Veya Başkası Sonuç Olarak Anakart 3200 e Kadar Destekliyor Ben 3000 de Alsam 3200 De Alsam O değeri Neden Alamıyorum Ve Amd Sorun Çıkartırmı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G Skill RGB bellekler hakkında yararlı bilgiler...

https://forum.donanimhaber.com/guncelleme-trident-z-rgb-bellek-spd-duzeltme-ve-3200mhz-cl14-calistirma--125950495#125950495

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalistikBomba -- 27 Mayıs 2017; 12:18:28 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.