Şimdi Ara

ram slotu sorunu anakartlari cop yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her yil onbinlerce anakart basit bir durum yuzunden cope gidiyor.ureticilerin de isine geldiginden hic biri bu durumu kullanicilara anlatmiyor..kullanici bu bilgisayar denen insan yapimi iskence aletinin neden artik sorun cikardigini yada calismadigini anlayamiyor..forumlarda binlerce kullanici..ben masumum hic bir sey yapmadim ram slotlarim calismiyor 4 gb takili 2 gb goruyor diye birbirini yiyiyor.

cozum ise hep ayni anakarti degistir..sanki cok ucuzmus gibi..kullanmak icin binlerce terim ve binlerce lira sahibi olmanizi mecbur kilan bu bos kutuda dikkat etmezseniz her bilesen cabukca cop oluyor kayip milyarlar.

bazi pc kasalarinda anakartin arka kismina denk gelen kasa kismi metal.ramleri takarken anakartin arkasi korumali bile olsa cok bastirirsaniz buradaki lehimler metale degiyor ve kisa devre yapip bozuluyor.iste kimsenin nedenini bilmedigi anakart sorunlarinin kaynagi bu..insanlar gunlerini harcayip bu sorunlara care bulamiyor ve anakarti ramleri cope atiyor..tonla cop trilyoner ureticiler madur kullanicilar.

ana karti takarken arka kismini plastik le yalitin..yarattigi sorunlara bakilinca bu bilgisayar denen cihazin iskenceden baska ne ise yaradigini cozemiyor insan..soyle disari bakarsin yagmur yagiyor hava mis gibi yahu bu cihazla neden ugrasiyorum ki cikip gezeyim hayat kisa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Ekim 2019; 19:9:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haklısın. sokuk bilgisayarla 2 yıldır uğraşıyorum. derdi bitmiyor. para olsada yenisini alsam diyor insan. kalitelisini alsam ama yok. fiyat performans diye diye belimiz doğrulmadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haklısın. sokuk bilgisayarla 2 yıldır uğraşıyorum. derdi bitmiyor. para olsada yenisini alsam diyor insan. kalitelisini alsam ama yok. fiyat performans diye diye belimiz doğrulmadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu kutu aldigi gune lanet ettirir insana sanki pandora nin kutusunu almisiz...alt tarafi biraz oyun oynayip 1 film seyredip kapatacagiz ama kapanmiyor meret derdi bitmiyor..buraya yazayim pahali bilgisayar alip hem cebinizi hem kendinizi kandirmayin bilgisayar bilgisayardir kimileri sirf hava atmak icin binlerce liralik malzemeler aliyor bunlara oyun daha iyi gorunurmus daha gucluymus bos isler bugun standardinda 500tl lik ikinci el bir kasa yeterde artar bile..teknolojiye destek olacagim dersen baska ama bu isin hamali siz degilsiniz en ince manali sozlerin en anlamlilarini icimizden sayarken binlerce dert dolu bu kutulara harcadigimiz o binlerce saate yazik.

SANKİ BİRİLERİ BU KUTULARİN BASİNDAN HİC AYRİLMAYALİM HEP ONLARLA UGRASALİM İSTİYOR...isletim sistemlerini mucidi bu adamlar kemal sunal in koseyi donen adam filmindeki gibi hep sakiz cigneyelim kafamizi hic kaldirmayalim istiyor.akilli telefonlar dahil.binlerce liralik malzeme..ne icin.
    kart yanar islemci pini yamulur surucu yuklenmez beyim calismaz..oooof..bu derdi cekip tum parasini bayilan bayilsin.
    İLERİ TEKNOLOCİ SAKİZ FABRİKASİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 8 Ekim 2019; 0:29:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.