Bildirim
Ram performansını artırma ile ilgili yardım ! (free ram olayı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
MPower 1.2 diye bir program var bayagı ise yariyor... ben kullandim sikayetim olmadi hic....
not: siteme ekledim istiyorsan imzama tıkla uye ol foruma girp tam surum programlar kismindan indir... kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granddevil -- 31 Temmuz 2005, 10:31:00 > -
free ram iyi bir program sayılır...
Ama sorun yanlış ramin performansı artmaz..
512 ise 512 kalır
Sadece bazı programlar fazla ram kullanır ve programı kapadıktan sonra boşta az ramin kalır bu tür programlar yeniden raporlama yaparak rami kontrol eder ve boş ram miktarını artırır lar yararı budur...
işte bu tür programlar boş rami herzaman kontrol eder ve windowsa doğru raporlar buda biraz da olsa performans artması demektir -
ramlere bir zararı yoktur.Makineyi sadece anlık rahatlatır.. -
Eywallah arkadaşlar, ben zaten performanstan çok donanımıma zarar verir diye korkuyodum dediğiniz gibiyse sorun yok.. -
Programın kötü bir yönü var oyunlarda bazen takılmalara neden oluyor
oyunlar ram i oldukça fazla kullanmaya çalıştıkça bu tarz programlar az ram vermeye
çalıştıkları için sorunlara neden oluyor kısacası desktop türü kullanıcılara önerilir -
rockclimber binbaşım doğru söylüyor.. ben pek bir performans alamdım bu free ram programlarından....
ram boşaltayım derken sistemin stabilitesini bozuyor... duraksamalara yol açıyorlar.... -
bu programı bende kullandım pek stabil yararı yok.. -
Pek bir zararı olduğu söylenemez ama daha çok Ram'i az olan makinalarda o anki gereksiz yere işgal edilen hafızayı boşaltmaya yarar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran kartı görüntü vermiyor
- 1 uzun 3 kısa bip
- bios'tan güvenli mod açma
- missing operating system
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- telefon wifi bağlanmıyor
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- internet yavaş
- steam açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X