Şimdi Ara

Ram performansını artırma ile ilgili yardım ! (free ram olayı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu free ram programlarını kullanmak donanımımıza yani ramlere zarar verirmi acaba ? veya nasıl kullanılmalıdırlar ? hangi yazılım sağlamdır ? bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılarla...

• MPower 1.2 diye bir program var bayagı ise yariyor... ben kullandim sikayetim olmadi hic....

not: siteme ekledim istiyorsan imzama tıkla uye ol foruma girp tam surum programlar kismindan indir... kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granddevil -- 31 Temmuz 2005, 10:31:00 >
  • free ram iyi bir program sayılır...
    Ama sorun yanlış ramin performansı artmaz..
    512 ise 512 kalır

Sadece bazı programlar fazla ram kullanır ve programı kapadıktan sonra boşta az ramin kalır bu tür programlar yeniden raporlama yaparak rami kontrol eder ve boş ram miktarını artırır lar yararı budur...
    işte bu tür programlar boş rami herzaman kontrol eder ve windowsa doğru raporlar buda biraz da olsa performans artması demektir
  • ramlere bir zararı yoktur.Makineyi sadece anlık rahatlatır..
  • Eywallah arkadaşlar, ben zaten performanstan çok donanımıma zarar verir diye korkuyodum dediğiniz gibiyse sorun yok..
  • Programın kötü bir yönü var oyunlarda bazen takılmalara neden oluyor
    oyunlar ram i oldukça fazla kullanmaya çalıştıkça bu tarz programlar az ram vermeye
    çalıştıkları için sorunlara neden oluyor kısacası desktop türü kullanıcılara önerilir
  • rockclimber binbaşım doğru söylüyor.. ben pek bir performans alamdım bu free ram programlarından....
    ram boşaltayım derken sistemin stabilitesini bozuyor... duraksamalara yol açıyorlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Kullanımı İle İlgili Tweak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu programı bende kullandım pek stabil yararı yok..
  • Pek bir zararı olduğu söylenemez ama daha çok Ram'i az olan makinalarda o anki gereksiz yere işgal edilen hafızayı boşaltmaya yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.