Bildirim
ram overclock
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sadece ramlere oc yapabilmek icin fsb'yi yukseltip carpani dusurmen lazim.carpani islemci hizi fsb ile yukselmesin diye dusuruyorsun.notebook mu kullaniyorsun muhtemelen biosunda bu dediklerime izin vermiyordur masaustu sistem benim anlattigim.notebookta ram oc ile eline pek bisi gecmez islemci onemlidir notebookta ya da masaustu uygulamalar icin ssd alip hizlandirabilirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
sadece ramlere oc yapabilmek icin fsb'yi yukseltip carpani dusurmen lazim.carpani islemci hizi fsb ile yukselmesin diye dusuruyorsun.notebook mu kullaniyorsun muhtemelen biosunda bu dediklerime izin vermiyordur masaustu sistem benim anlattigim.notebookta ram oc ile eline pek bisi gecmez islemci onemlidir notebookta ya da masaustu uygulamalar icin ssd alip hizlandirabilirsin.
kb geç cevap veriyorum laptopa yapıcam işlemcim güzel aslında yapabilirmiyim ki şimdi kuşkulandım
ama yapmak istiyorum
_____________________________ [color= -
quote:
Orijinalden alıntı: omeeeer54
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
sadece ramlere oc yapabilmek icin fsb'yi yukseltip carpani dusurmen lazim.carpani islemci hizi fsb ile yukselmesin diye dusuruyorsun.notebook mu kullaniyorsun muhtemelen biosunda bu dediklerime izin vermiyordur masaustu sistem benim anlattigim.notebookta ram oc ile eline pek bisi gecmez islemci onemlidir notebookta ya da masaustu uygulamalar icin ssd alip hizlandirabilirsin.
kb geç cevap veriyorum laptopa yapıcam işlemcim güzel aslında yapabilirmiyim ki şimdi kuşkulandım
ama yapmak istiyorum
notebook oldugu icin sanirim yapamazsin biosta gerekli ayarlar yoktur._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı