Şimdi Ara

RAM Mhz değiştirme nasıl yapabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4x4 16gb 16000mhz ram aldım şuanda 1300 mhz görüyor.Bios tan nasıl değişreceğimi bilmiyorum.1600 mhz yapabilmem için ne yapmam gerekiyor.Anakart modelim GİGABYTE P55-UD3L

• quote:

Orijinalden alıntı: nervaus

Merhaba arkadaşlar 4x4 16gb 16000mhz ram aldım şuanda 1300 mhz görüyor.Bios tan nasıl değişreceğimi bilmiyorum.1600 mhz yapabilmem için ne yapmam gerekiyor.Anakart modelim GİGABYTE P55-UD3L

sabah yazarım hocam diğer bilgisayarın biosuna bakmam lazm
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 4x4 16gb 16000mhz ram aldım şuanda 1300 mhz görüyor.Bios tan nasıl değişreceğimi bilmiyorum.1600 mhz yapabilmem için ne yapmam gerekiyor.Anakart modelim GİGABYTE P55-UD3L

İşlemcin bunu destekliyor mu..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

quote:

İşlemcim i5-650
  • aslında biosunun otomotik tanıması lazım bios updata yap yada biosunu sıfırla fabrika ayuarlarına döndürüp tekrardan güncel biosu yükle
    işlemcin i5 destekliyor .. eyer 1600 mhz yapamazsanda sıkma gerikalan 300 mhz işlemciylen yada ekran kartıyla paylaşır birde xp yülküye yada w7 32 bit de görmüyo zannedersem
    bu arada kaça paraya aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qcloudq

aslında biosunun otomotik tanıması lazım bios updata yap yada biosunu sıfırla fabrika ayuarlarına döndürüp tekrardan güncel biosu yükle
    işlemcin i5 destekliyor .. eyer 1600 mhz yapamazsanda sıkma gerikalan 300 mhz işlemciylen yada ekran kartıyla paylaşır birde xp yülküye yada w7 32 bit de görmüyo zannedersem
    bu arada kaça paraya aldın

halusinojen mesajdan bir şeyler yazmış onu deneyeceğim şimdi. Hyperx blue tamamı 232.39TL geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

quote:

İşlemcim i5-650

hocam işlemcin 1333 mhz den fazlasını desteklemiyo bilgin olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bur arada eyer sorunu düzeltebilirsen nasıl düzelttiğinide burda ayzarsan çünkü bende almayı düşünüyorum böyle bir sorunla kjarşılaşırsak ecden bilmemiz daha ii olour
  • quote:

Selam
    1600 MHz RAM'i işlemciniz desteklemiyor kardeş. En fazla 1333 MHz hızında çalıştırabilirsiniz bu RAM'lerinizi..

Modelini yazdığınız işlemcinizin sayfası:
    ark.intel.com
    Intel® Core™ i5-650 Processor (4M Cache, 3.20 GHz) Product Specifications
    http://ark.intel.com/products/43546/Intel-Core-i5-650-Processor-4M-Cache-3_20-GHz

Bilginize ve kolay gelsin.

RAM Mhz değiştirme nasıl yapabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.