Sony Vaio VPCF13Z8E/BI Notebook uma yiğenlerin beş dakikalık işlemi sonucu format atmak zorunda kaldım.. format sonrası şöyle bir sorunla karşılaştım. hiç bi programı açmadan bile 8 gb ram i olan makine ram lerin %30 unu kullanıyor gösteriyor formattan önce makine hiç bişeyi kullanmazken %10 civarlarında ram kullanıyordu. ne olduda böyle oldu bilmlemiyorum konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımını cira ediyorum...
birda aygıt yöneticisinden bir resim paylaşıcam aşağıda resim sizce normalmidir ?
Ram kullanımı seni etkilemiyorsa dert etme. Eski işletim sisteminin aynısını mı kurdun?
Makineye pek bi etkisi yok yine canavar gibi çalışıyor ama ister istemez insanın gözüne batıyor hiç bişey yokken makine 2.5 gb ram kullanıyor bir çok makinenin ram i bile 2.5 gb değil resmen müsriflik yapıyor makine :)... görev yöneticisindeki işlemler sekmesinde tüm kullanıcı işlemleri sekmesini tıklamadan önce 30 kadar işlem gözüküyor tıklayınca bu 90 küsürlere çıkıyor kafama şöyle bişey takıldı makinede tek bi kullanıcı var bu diğer işlemleri kim kullanıyor anlamadım virüs taraması felanda yaptım ama şuan için bi virüste gözükmüyor... sorunu hala çözemedim malesef :(