Bildirim
Ram'in markası çok önemli midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım markası önemli olmazmı. Ömür boyu garanti verenler var mesela biri Kingston ve tavsiye ederim Pahalı biraz diğerlerine nazaran ama kaliteli. _____________________________ Hayat Bazen Vakti Bilmeden Limana Bakmaktır Denizin Rengini Tanımadan
TrAbZoNSpOR -
garantisi falan önemli değil performans bakımından çok fark eder mi mesela Veritech'le Kingston arasında çok büyük farklar var mı fiyat olarak baya varda
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: BadMonkey06
garantisi falan önemli değil performans bakımından çok fark eder mi mesela Veritech'le Kingston arasında çok büyük farklar var mı fiyat olarak baya varda
veritech le kingston arasındaki farkı ben farkedemedim. bence ucuz olanı al. zaten overclock yapmayacakmışsın.
daha önce; kingston,twinmos,v-data,veritech ram kullandım. overclock uygulamadan baktığımda arada herhangi bi fark yaşamadım._____________________________ -
kingston ve twinmos gibi birçok iyi denilen ram üreticileri bi süre sonra beklediğin verimi veremiyor yani demek istediğim önemli olan markası değil işlevi:) _____________________________ -
Markanın tek avantajı ömür boyu garanti veriyor olmasıdır. Ama ram zaten kolay kolay bozulan bir parça değildir ki bu garantiyi veriyorlar. Veritech kullanılan bir marka ve güvenilir. İçin rahat şekilde alabilirsin, performans olarak %0.1 bile farkı yok markaların ve modellerin birbirinden. Dikkat et modellerin diyorum: yani DDR400 de alsan DDR2-1066 da alsan oyunlarda %1 değişim bile göremezsin. Ucuz olanı al ve en az 2GB al
_____________________________ MSI GS60 Ghost Pro 002 -
vallaha hocam farketmiyor ben oemde alıyorum kingstonda twinmosda bence overclock yapmayacaksan hani fazlada markaya bosuna para vermiyim diyorsan oem lerinde garantiisi var ondan alderim saten sisteme taktığında calıstığını görduysen kolay kolay bozulmaz _____________________________ -
saolun arkadaşlar hemen gidip bi koşu 1 gb veritech alayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadMonkey06 -- 26 Haziran 2007; 12:10:48 >_____________________________ -
Arkadaşlar gigatek'te Veritech 1GB DDR2 800MHz Ram Ömür Boyu Garantili diyo bu gerçekten doğrumu. Eğer doğruysa nereden alırsak alalım ömür boyu garantilimi olur yoksa şirketlere göre değişiyormu veritech'in garanti süresi. _____________________________ -
marka çok önemli. şimdi bir de soğutmalı seçenekler var. _____________________________ Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız. -
Soğutmayı tanesi 20YTL'ye herkes bulabilir Thermaltake veya Cooler Master. Ne mantıkla marka önemli dediğinizi açıklarsanız seviniriz... _____________________________ MSI GS60 Ghost Pro 002 -
Kingston: Ayakkabının Adidası Nike I gibidir.
Twimos ise: kinetix & Rebook gibidir ordan çıkarabılırsın
_____________________________ -
Abi yapmayın etmeyin RAM olayında markanın hiçbir önemi yok. Yani benzetme güzel olabilir ama bana pek ram'le ilgisi yok gibi geldi
Cidden ama markanın tek avantajı garanti olabilir, gerisinin hiçbir farkı yok ne frekansın ne de timinglerin. Tek önemli olan şey kaç GB olduğu.
_____________________________ MSI GS60 Ghost Pro 002 -
ne alaka diyebilirsiniz belki ama,
ben yinede paylaşayım
dfm de sd kart kullanıyorum,
128 mb ve 512 mb kingston sd kartlar
video kaydını sonladığınız zaman bir süre kaydın tamamlanması gerekiyor, ve bu süre 128 mb kartta 512 ye göre iki kat fazla,
aynı marka ama birisi iki kat daha hızlı kaydı bitiriyor.._____________________________ -
ram olayında ömür boyu garanti veren oem ler de var
marka çok da farketmiyor aslında ama şimdi markalıları da oem fiyatına bulabiliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler