Şimdi Ara

Ram hakkında tavsiye istiyorm yardm ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen yinede önerini ver ama ben pazar günü vatandan aldım gskill 4x2 1600 ram :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremdrtkrds

sen yinede önerini ver ama ben pazar günü vatandan aldım gskill 4x2 1600 ram :D

doğru olanı yapmışsın.
  • eyvallah kardeşim sistemden o kadar memnunum ki 2.700 liraya mal oldu ama hakkını veriyor herkes birşey sölüyordu forumda inan ki crysis 3 ü ultra ayarda açıyorum 1 saniye olsun kasmıyo allah nazarsdan saklasın :D
  • quote:

eyvallah kardeşim sistemden o kadar memnunum ki 2.700 liraya mal oldu ama hakkını veriyor herkes birşey sölüyordu forumda inan ki crysis 3 ü ultra ayarda açıyorum 1 saniye olsun kasmıyo allah nazarsdan saklasın :D

yardımcı olabildiysem bir hayırduası birde alta yorum yeter.

http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm
  • Fazlasıyla oldun kardeş çok sağol daha bir sürü soru gelecektir tarafımdan :D
  • quote:

Fazlasıyla oldun kardeş çok sağol daha bir sürü soru gelecektir tarafımdan :D

tmm gelsin farketmez de bu teşekkürü üstteki linke yapsan sevinirim.
  • günümüz standart ramleri :) 4x2 gb gskil ripjaw vsvs ..... :)
  • speederly kullanıcısına yanıt
    eee yani sonuç :)
  • quote:

eee yani sonuç :)

sonuç 1600 cl 9 al markası sana kalmış yeterli gelir. standart hale geldi bu ramler :) 4x2 dual kit al daha performanslı olur .
    bazılarnda soğutucu yok bazılarında direk yeşil renkli kart şeklinde satılıyor soğutucu olmaması bir eksi değilmidir sizce ?
  • quote:

bazılarnda soğutucu yok bazılarında direk yeşil renkli kart şeklinde satılıyor soğutucu olmaması bir eksi değilmidir sizce ?

bunların üstünde soğutucusu mevcut , o dediklerin ddr2 lerde kaldı yada düşük fiyatlı ramlerde . artık çoğu üstünde soğutucu metal kaplı oalrak satılıyor. bakabilirsin internetten.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-10600cl9s-2gbnt-2gb-value-ddr3-1333mhz-cl9--pc3-10600-ram/productdetails.aspx?I_ID=43455

bak bu linke ddr 3 ve soğutucu yok yoksa ben mi gööremiyorum
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-10600cl9s-2gbnt-2gb-value-ddr3-1333mhz-cl9--pc3-10600-ram/productdetails.aspx?I_ID=43455

bak bu linke ddr 3 ve soğutucu yok yoksa ben mi gööremiyorum

fiyatindan belli kalitesiz urun mhz de dusuk cl si yuksek o yuzden sogutucu takmamislar . kaliteli ramlerin uzerinde mutlaka sogutucu vardir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.