Şimdi Ara

RAM Garanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bayağı bir zaman önce bir şekilde kontrol etmeden forumdan 2. el olarak 512MB Kingston ram almış ve kardeşime göndermiştim. Kendisi kullanmaya bilgisayarına takmış mavi ekran veriyor falan demişti. O zamanlar ilgilenemedim, uyumsuzluk falandır diye düşünmüştüm. Bir kaç ay sonra rami bana getirdiğinde test ettim ve ramin bozuk olduğunu anladım. Bilgisayara taktığımda normal açılıyor, oyun falan oynanıyor ancak bir süre sonra mavi ekran veriyor. Bu süre bazen bir kaç dakika bazen de yarım saat ve üstü olabiliyor. Aldığım kişi doğal olarak zamanında söyleseydin gibi cümleler kurdu. İşin kötüsü nerden aldığını da hatırlamadığını söyledi dolayısı ile garanti takibi de yapamıyorum. Şimdi bu rami çöpe mi atacağım yoksa bir şekilde herhangi bir yerde garanti kapsamında değişim olabilir mi? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.



  • Eğer kurtulmak istiyorsan sana yapılanın aynısını yapacaksın. Diyecek başka söz yok...
  • tavsiyem büyük disbrütörleri gezcen ama sanmam garanti vereceklerini sanmam e bea kardesim bakmadan ne alırsın gerçi fazla bi mebla deil ama neyse geçmiş olsun
  • Dİstribitörlerin internet istelerinden bazıları barcode numarasına göre ürün sorgulama yapabiliyor. Böyle sorgulama yapabilirsiniz. Yada distribitör'e bizzat gibip ürünün çıkışının onlardan olup olmadığını araştırabilirsiniz. Zaten fazlada bir distribitör olmadığından kolayca bulabiliriniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.