Şimdi Ara

ram de o.c yardım edicek arkadaş lazım. g skill trident 4266 mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba
    arkadalar 2018 yılında inventus dan toplattırdıgım bilgisarımı kırşehirde teslim aldım.satın aldıgım yer (inventus) ram lerimi 4133 e o.c yapıp (maunel, xmp degil) gönderdi.bende yıllar geçtiği icin bios da büyük büncellemeler geldigi icin bios u update yaptım.tabi update yapınca adamların ozel ayar cekerek ve 2 gün ram testine tabi tuttugu ayarlar gitti.bana ilk sordukları şey bios un eski ayarların fotosunu cektinizmi diye sordular! hayır dedim. dolayısıyla ayarlar gitti.

    arkadaşlar ben suan 4266 mhz e kadar destekleyen ramlerimi 2133 de veya 2666 de ( oc siz sabit kalabiliyor) kullanmak istemiyorum. 3200 de veya 3600 benim icin yeterli. lütfen birisi bana yardım etsin.

    xmp yi devreye sok diyenler olucak.daha once defalarca soktum.xmp yi devreye soktugumda istedigim ayarlarda calısıyor.ancakkk bilgisayarın acılış şekli değişiyor. nasıl değisiyor diye sorarsanız bilgisayarın acma tusuna basınca ısıklar yanıyor sonra kasa aniden kapanıyor 1 saniye sonra tekrar calısıyor ve pc acılıyor. bu durumu inventus a sordum. intell icin xmp devreye sokuldugunda pc bu sekilde acılır dediler.cokda israr ettiler pc nize bişey olmaz merak etmeyin diye. ancak xmp yi devreye sokan başka intell cilere sordugumda boyle bişey olmadıgını normal bilgisayar nasıl acılıyorsa oyle acılıyor dediler.


    bana yardım edicek ciddi anlamda tecribesi olan arkadaşa ücret bile odiye bilirim.yeterki bana goruntulu aramada şunu şunu yap desin. telefon başında bana yardım etsin.kırşehir de oldugum icin oc işinden anlayan hiç kimse yok.


    bilgisayarım

    8700k
    g skill trident 4266 mh ram
    asus maximus x hero anakart

    https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-MAXIMUS-X-HERO/specifications/

    internette bir tane bile video bulamadım nasıl oc yapıyorlar diye.(manuel )







  • vay beeee. 2008 yılı olsaydı şimdi actığımız bu konular 2.3. sayfada olmuş olurdu.şimdi ben ve benim gibi konu açmış insanların konularına 1 tane bile yorum atan yardım eden yok.
  • Maalesef, aynen öyle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.