Şimdi Ara

ram ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5-5-4-9 olarak çalışıyor ama 2.5-3-3-8 desteklediğini sanıyorum resimlerini koydum.. borddan 2.5-3-3-8 yapıyorum yada ayarlarını ne yaparsam yapayım 5-4-9 oluyor hiç bi değişiklik yok sorun nedirsizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanaga -- 19 Ocak 2005, 21:15:58 >

AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT
  • biostan yapmadığım kalmadıda spd ne :) öyle bişey görmedim tam adı nedir ??

Orjinalden alıntı: erkanaga

biostan yapmadığım kalmadıda spd ne :) öyle bişey görmedim tam adı nedir ??

dostum koyduğun ss de memory yanında spd yazıyor ya. ona tıkla. alttaki değerler bak. bios dan spd enable dersen ordaki değerlere göre uygun değerleri makine seçer ve ona göre çalıştırır.
  • iyide benim biosta spd diye bişey yok ki ramin ayarlarını yaptığım yer var 5-4-9 u değiştiriyorum sallamıyor yine aynı çalışıyor. cas 2.5 dan 2 ye indirdim o değişimi kabul etti ama 9 u 8 yada 7 yapıyorum sallamıyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.