Şimdi Ara

Ram arttırma yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayar bileşenleri hakkında yardıma ihtiyacım var ancak konu biraz karışık
    Şimdi şöyle anlatayım şu anki sistemim
    intel core 2 quad q9550 2.85ghz işlemci
    dfı p45 t2rs plus anakart
    ocz reaper 800mhz 4 gb ram 2x2gb
    radeon HD5850 1gb ekran kartı
    ocz fata1ty 550w psu

yeni çıkan oyunlar COD-ghost Watch Dogs gibi oyunlar minimum 6gb ram istiyor Ramlari artırmak istesemde şu an kullandığım ramlerle aynı marka bulamıyorum Farklı marka 800mhz ram taksam sıkıntı olurmu acaba.

Yada şöyle bir seçenek var bu anakartı alıp

http://www.hepsiburada.com/liste/msi-g41m-p33-combo-intel-g41-ddr3-1333oc-ddr2-1066oc-soket-775-matx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd300716&categoryId=152&SKU=BD300716

birde bu ramlerden iki tane taksam nasıl olur tavsiye edermisiniz

http://www.hepsiburada.com/liste/hi-level-4gb-1333mhz-ddr3-sogutuculu-ram-hlv-pc10600d3-4g/productDetails.aspx?productId=bd750718&categoryId=47

Başka türlü bi seçenek bulamadım çünkü diğer türlü işlemciye kadar değişmem gerekiyor şu an için bütçem müsait değil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• anakartta 1333 yanında parantezle OC demesi iyi bir şey değil ve şimdiki ramler daha düşük hızda çalışmıyormuş dedi bir arkadaş yani bu durumda anakart ramleri alıp 1333'te çalışmazsa biostan ve 1066 da çalışmazsa hoş olmaz iade için ugraşırsınız.ddr2'de farklı marka ram kullanmak pek mantıklı değildir hele sizdeki gibi bir kit varsa.ne uyduracaksınız onun yanına aynısını bulmayı geçtim.artı o kombo anakartla ddr3 taktım görüntü gelmedi gibi de bir başlık görmüştüm yani garanti değil o iş.anakart ram değiştikten sonra işlemciyi de değiştirin 4440 gibi oc olmayan bir model alın daha düzgün 1600 desteği veren bir anakartla ve 2x4gb düzgün bir kitle.5850 kullandığınız için belki farkına varmıyorsunuz ama işlemciniz güncel ekran kartlarına yetmez 2.85 ghz bile olsa o yüzden siz ya biraz daha kullanın ondan sonra ya da şimdi sistemi komple değiştirin güç kaynağı hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

anakartta 1333 yanında parantezle OC demesi iyi bir şey değil ve şimdiki ramler daha düşük hızda çalışmıyormuş dedi bir arkadaş yani bu durumda anakart ramleri alıp 1333'te çalışmazsa biostan ve 1066 da çalışmazsa hoş olmaz iade için ugraşırsınız.ddr2'de farklı marka ram kullanmak pek mantıklı değildir hele sizdeki gibi bir kit varsa.ne uyduracaksınız onun yanına aynısını bulmayı geçtim.artı o kombo anakartla ddr3 taktım görüntü gelmedi gibi de bir başlık görmüştüm yani garanti değil o iş.anakart ram değiştikten sonra işlemciyi de değiştirin 4440 gibi oc olmayan bir model alın daha düzgün 1600 desteği veren bir anakartla ve 2x4gb düzgün bir kitle.5850 kullandığınız için belki farkına varmıyorsunuz ama işlemciniz güncel ekran kartlarına yetmez 2.85 ghz bile olsa o yüzden siz ya biraz daha kullanın ondan sonra ya da şimdi sistemi komple değiştirin güç kaynağı hariç.

Teşekkür ederim haklısın sanırım en mantıklısı yeni sistem toplamak. Eski parçalar biraz para etseydi keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.